Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 10-16 Decembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 8 - December - 2016

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 10-16 Decembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 10-16 Decembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 10-16 Decembrie 2016. Sagetator 10-16 Decembrie 2016

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 10-16 Decembrie 2016

In prima parte a zilei de 10 decembrie (pana la ora 14:41′), nativii vor fi inundatia de valurile de sentimente calde, entuziaste fata de persoana de care se simt atrasi sau alaturi de care traiesc o poveste de dragoste. Etapa astrala favorabila pentru creatorii din multe domenii ce presupun pionierat, curaj, munca si efort de creatie.
Intre 10 decembrie dupa-amiaza si 12 decembrie (pana la ora 14:42′), se vor putea face o serie de demersuri discrete de stabilizare a unor nativi intr-un loc de munca invidiat de altii care se dedau, tocmai de aceea, la barfe si intrigi. Posibile afectiuni sezoniere legate de fiziologia nasului, a gatului, a laringelui si

a faringelui.
Intre 12 decembrie dupa-amiaza si 14 decembrie (pana la ora 14:09′), loc important in viata de fiecare zi a relatiilor parteneriale care sunt puse in discutie si indelung comentate. O atentie sporita trebuie sa acorde nativii care au procese si termene de judecata in aceasta perioada, indiferent de instanta la care se desfasoara ele, pentru ca, faza Lunii Pline din 14 decembrie, poate conduce un conflict la apogeul desfasurarii lui.
Apartinand unei zodii participante la acest aspect astral, Sagetatorii ar putea fi implicati in multe alte transformari personale, familiale sau profesionale pe care, pentru moment, nu le intuiesc. Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie, la pranz, probabil ca, in cazul multora, se va pune problema economiei, a restrangerii unor cheltuieli.
In ultima parte a zilei de 16 decembrie (dupa ora 15:15′), se vor declansa mecanisme interioare legate de constiinta, convingeri puternice, aspiratii si constructii personale de viitor. Nota generala a perioadei analizate sta, pentru Sagetatori, sub semnul unor relatii astrale (v. Prezentarea generala), care vor mobiliza in chip armonic o serie de predispozitii ale planetelor. Ele se vor reflecta favorabil in evolutia lor generala pana in toamna anului 2017.


Horoscop Lunar Decembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 20.05.2022 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

20 mai - Kristin Lavransdatter, Jimmy Stewart, George Go-bel, Anthony Zerbe, Stan Mikita, Joe Cocker, Cher (Cherilyn Sarkisian La Piere), Bronson Pinchot, Busta Rhymes.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI