Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 11-17 August 2018

Postat de Urania Horoscop On 10 - August - 2018

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 11-17 August 2018

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 11-17 August 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 11-17 August 2018. Sagetator 11-17 August 2018

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 11-17 August 2018

între 11 şi 12 august dimineaţa, universul reprezentărilor superioare despre lume şi viaţă va fi în bătaia tranzitelor energice ale Soarelui, ale planetei Mercur, ale Sensului vieţii, precum şi al Lunii Noi în Leu din 11 august, de unde şi posibilitatea unor transformări bruşte, categorice, decisive pentru opţiunile lor de moment sau de viitor. Vor fi cu atât mai susţinuţi de acest context nativii care se află în plin proces de evoluţie ori de reformare a unor sectoare existenţiale importante (carieră, meserie, conştiinţă, idealuri).

între 12 august, după ora 8:59, şi 14 august dimineaţa, Luna, în tranzit prin casa a X-a, va instaura un regim mai temperat, mai puţin exaltat, menit să le permită nativilor să pună ordine în ideile răscolite de furtuna astrală a evenimentului care a avut loc. Pe 12 august, Marte va reveni în zodia Capricornului, pe care a tranzitat-o între 17 martie-16 mai 2018, şi va reedita secvenţele de viaţă care s-au derulat în acea perioadă, mai ales între 12 şi 16 mai, influenţându-i pe cei care au Ascendentul între 27° şi 29°59’ Capricorn. Etapă, care va dura până pe 11 septembrie, va privi casa a ll-a a banilor obţinuţi din muncă sau efort personal. între 14 august, după ora 7:56, şi 16 august la amiază, momente agreabile petrecute alături de prieteni, surprize plăcute, succese intermediate sau facilitate de un apropiat, şansa de a întâlni persoane importante pentru evoluţia nativilor, intervenţie salutară a unui cunoscut (sfat util, avertizare necesară de ultim moment), între 16 august, după ora 11:56, şi 17 august, nelinişte, stres interior provocat de posibilele informaţii, acuzaţii sau certuri care pot surveni între acesta şi un frate/ o soră, vecini, cunoscuţi ocazionali, companioni de excursie. în această ultimă ipostază nu este exclusă ipoteza că şi cineva să le strice cheful într-o călătorie, vacanţă, vizită, plimbare, concediu.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI