Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 12-18 Decembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 10 - December - 2015

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 12-18 Decembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 12-18 Decembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 12-18 Decembrie 2015. Sagetator 12-18 Decembrie 2015

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 12-18 Decembrie 2015

Dimineata zilei de 12 decembrie (pana la ora 9) consolideaza ceea ce a provocat si patronat in ultimele 3 zile, cat Luna s-a aflat in zodia Sagetatorului, unde a fost protagonista fazei de Luna Noua, punand repere demne de interes pentru existenta acestor nativi care mai au posibilitatea sa analizeze ceea ce au trait, ceea ce au simtit sau ceea ce au intrezarit cu ochii mintii ca trebuie sa faca in beneficiul personal.
Acum, pe finalul acestui tranzit foarte important pentru ei, Sagetatorii ar putea identifica o serie de pericole

care vin dinspre rude sau de obstacole care se ridica in calea dezvoltarii lor sociale si profesionale.
Ei vor realiza ca se afla intr-un blocaj care trebuie indepartat printr-o serie de gesturi care necesita gandire riguroasa, comportament corect, tarie de caracter si forta interioara. Intre 12 si 14 decembrie (pana la ora 15), ei ar putea medita la eficienta eforturilor depuse sau la esecurile de pana acum care explica o serie de probleme financiare.
Pentru moment, ei se ingrijoreaza, constientizeaza limitele si riscurile momentului. Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie seara, Sagetatorii pot fi spectaculosi, mai ales daca trebuie sa vorbeasca, sa poarte dialoguri, sa faca dovada unor calitati personale (elocventa, imaginatie, deschidere spirituala sau orizont larg de cunoastere).
Drumurile curente si deplasarile scurte pot fi marcate de surprize si situatii neprevazute de orice natura. Intre 17 si 18 decembrie, ei trebuie sa faca efortul de a privi familia din care provin cu mai multa ingaduinta.
Desi, in ciuda efortului de a fi toleranti, problemele de fond nu se vor rezolva, cel putin nu va spori discordia in relatiile ravasite cu neamurile lor. Atentie pe 15 decembrie si, apoi, pe 18 decembrie, cu privire la cariera, functie, rang, demnitate, pretuire care pot fi puse la incercare prin contestari publice.

horoscop-lunar-Decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI