Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 12-18 Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 10 - November - 2016

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 12-18 Noiembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 12-18 Noiembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016. Sagetator 12-18 Noiembrie 2016

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016

Intre 12 si 13 noiembrie dimineata, entuziasm trecator, oscilant, in functie de imprejurarile care-l pot aduce pe nativ in situatia de a se bucura de placerile vietii. Etapa a optimismului chiar si fara un motive anume. Pe 12 noiembrie Mercur va intra in sectorul lor natal si le va insufla capacitatea de a se „misca” repede, bine si eficient intr-o directie personala: sa vorbeasca ori sa actioneze in avantaj personal.
Sagetatorii vor fi deschisi dialogului, vor accepta sugestiile, observatiile sau chiar avertismentele si atentionarile care li se adreseaza, fara a riposta cu ostilitate. Venus va intra, in aceiasi zi, in casa banilor si, fara a patrona din astral un castig substantial, va insufla o nota de echilibru, de masura sau de initiativa inspirata pentru a conserva o suma de bani.

Intre 13 noiembrie (dupa ora 04:24′) si 15 noiembrie (pana la ora 03:23′), posibile momente de stare generala, organica afectata de faza Lunii Pline care va actiona pe cele doua ale sanatatii. Cel mai vulnerabil, in fata acestor influxuri, va fi psihicul care le poate provoca stari de spirit nejustificate de un eveniment anume. Somn agitat.
Pe 15,16 si 17 noiembrie (pana la ora 02:57′), perioada in care discutiile, schimburile de opinii ar putea fi mai intens decat in alte zile. Chiar daca aceste dialoguri nu vor conduce la o rezolvare, ele pot reprezenta premiza unei mai bune cunoasteri a partenerului,sau a adversarului ori a proiectului pe marginea caruia poarta negocieri.
Sagetatorii vor fi in forma si vor putea face o „figura” frumoasa. In restul zilei de 17 si, apoi, pe 18 noiembrie, recalibrari financiare, renuntari si limitari la nivelul cheltuielilor si investitiilor sau doar al cumparaturilor. Din 18 noiembrie, pentru cateva zile, se pot produce conflicte cu unul sau cu ambii parinti. Sectorul „casa”(locuinta, patrimoniu, gospodarie, menaj, etc.) este haotic.


Horoscop Lunar Noiembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.01.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cado¬ urile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

15 ianuarie - Mihai Eminescu, Edward Teller, Aristotel Onassis, Gene Krupa, Lloyd Bridges,Cardinalul John O'Connor, Dr. Martin Luther King Jr, Margaret O'Brien, Charo, Ludvig Mylius-Erichsen.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI