Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 14-20 Iulie 2018

Postat de Urania Horoscop On 13 - July - 2018

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 14-20 Iulie 2018

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 14-20 Iulie 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 14-20 Iulie 2018. Sagetator 14-20 Iulie 2018

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 14-20 Iulie 2018

Intre 14 şi 15 iulie seara, nativii vor da dovadă de demnitate şi “coloană vertebrală” în toate circumstanţele în care se pun probleme majore de legitimitate, de dreptate, de justiţie, de morală sau de utilitate publică, fireşte în legătură directă cu vârsta, profesia, funcţia şi responsabilităţile cu care sunt investiţi. Continuă procesul astral început cu aproximativ două săptămâni în urmă, care îi împinge pe cei tineri să facă efortul de a se afirma, iar celor maturi de a se impune într-un mediu de excelenţă ori de elită socio-profesională.

Condiţii bune pentru un succes repurtat în străinătate. Veşti bune de dincolo de graniţe. între 15 iulie, după ora 20:31, şi 17 iulie seara, preocupări curente legate de buna sau mai buna desfăşurare a activităţii lor. Măsură şi tact în toate gesturile publice, între 17 iulie, după ora 22:43, şi zorii zilei de 20 iulie, posibile întâlniri cu persoanele de care, de la un timp, nativii s-au distanţat şi pe care acum vor “să le recupereze”. Efort de atenuare a discrepanţelor relaţionale. Din 20 iulie, după ora 4:13, organismul va trece prin situaţii astrale care se pot reflecta neplăcut asupra fiziologiei aparatului renal, urinar, genital, a sistemului endocrin şi imunitar, a dentiţiei. Psihic încărcat de amintiri şi impresii recente care îl tulbură şi îl neliniştesc pe câte un Săgetător. Atenţie la o eventuală pagubă sau situaţie profund neplăcută din punct de vedere financiar sau patrimonial, care s-ar putea petrece în jurul datei de 20 iulie, când Soarele se va afla în opoziţie cu Luna Neagră, pe axa celor două case ale veniturilor şi beneficiilor. Nu vindeţi, nu cumpăraţi, nu împrumutaţi, nu investiţi, nu risipiţi, nu cedaţi presiunilor venite din partea celor care au interesul, clar, dar bine mascat, de a profita de pe urma naivităţii sau neatenţiei dv.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI