Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 28-4 Decembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 28-4 Decembrie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 15-21 August 2015

Postat de Urania Horoscop On 13 - August - 2015

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 15-21 August 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 15-21 August 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 15-21 August 2015. Sagetator 15-21 August 2015

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 15-21 August 2015

Casa a IX-a ramane dirijoarea de kharma a acestor nativi care, vor nu vor, trebuie sa tina cont de provocarile ce le vin dinspre acest sector astral si care ii motiveaza pe cei tineri, ii mobilizeaza pe cei maturi ba chiar ii motiveaza si pe cei care se afla in pragul varstei de 60 de ani, cu perspectiva retragerii iminente la pensie, sa se gandeasca la solutii alternative.
Fiecare dupa logica varstei, a pregatirii profesionale, a sperantelor dar si a puterilor fizice, este chemat acum sa faca ceva esential pe directia evolutiei personale, a dezvoltarii capacitatilor de gandire, actiune si afirmare (confirmare).
Este momentul schimbarilor si unii, care au trait pana acum in umbra evenimentelor, se pot trezi brusc la o noua realitate care ii obliga sa se redimensioneze. Strainatatea, in indiferent ce ipostaza, este, pentru cei mai multi, o realitate pe care trebuie sa o ia in calcul ca o conditie necesara, in ciuda sacrificiilor pe care le implica o stramutare.
Zi interesanta, pe aceasta directie – 15 august. 16 si 17 august sunt doua zile in care unii se pot confrunta cu situatii legate de functie sau exercitarea profesiei care sa nu le faca placere. Poate ca este vorba de

limitari sociale, de incapacitati financiare, de o competitie la care nu fac fata, ori la un statut public controlat de altii, impotriva caruia, pentru moment, nu se pot revolta.
Intre 18 – 20 august, pot incerca sa se consulte cu persoane subtile, evoluate care vad dintr-un unghi diferit de al lor, situatia cu care se confrunta, putand sa le dea astfel, o alta abordare si o alta perspectiva a etapei pe care o parcurg. Intre 20 si 22 august nativii simt nevoia sa fie singuri cu ei insisi, sa analizeze la rece evenimentele recente ori sa se autoanalizeze. 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Noiembrie 2020 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 27.11.2020 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cado¬ urile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

27 noiembrie - Liviu Rebreanu, Nina Cassian, Bruce Lee, Vasile Voiculescu, Naum Rîmniceanu, Aron Pumnul, Nicolae Manolescu, Charles Scott Sherrington, James Agee, „Buffalo" Bob Smith, Bruce Lee, Eddie Rabbit, Jimi Hendrix, Rick Rockwell, Caroline Kennedy, Robin Givens, Brooke Langton, Jaleel White.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI