Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 15-21 Octombrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 13 - October - 2016

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 15-21 Octombrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 15-21 Octombrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 15-21 Octombrie 2016. Sagetator 15-21 Octombrie 2016

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 15-21 Octombrie 2016

Intre 15 si 16 octombrie (pana la ora 18:05′), se anunta o perioada excelenta: nativii vor fi in forma fizica maxima. Cei dotati cu insusiri artistice pe care si le exercita pe fondul unei activitati de creatie sau interpretative vor fi privilegiati prin implicarea si entuziasmul de care vor da dovada, prin inspiratia si vigoarea actului de creatie. Sportivii pot face fata, mai usor decat in alte momente de peste an, antrenamentelor intense, si stresului competitional.
Teoretic, vor fi avantajate toate disciplinele sportive, in particular, insa, se pot remarca cei care practica fotbalul si atletismul, dansul sportiv sau de societate. Luna Plina din Berbec ii poate aduce in situatia sa debuteze in chip spectaculos sau sa stabileasca noi recorduri. Din dupa-amiaza zilei de 16 octombrie pana pe 18 octombrie, ora 17:30′, se poate vorbi de o perioada stabila din punct de vedere fizic, nativii dovedind

o buna stapanire de sine din punct de vedere psihic. Intre 18 octombrie si 20 octombrie, ora 18:29′, va fi vremea dialogurilor.
Cu atentie si delicatete, Sagetatorii pot obtine ce-si doresc, pot convinge sau pot crea premizele intelegerilor viitoare. Din 18 octombrie, vor avea, pana pe 12 noiembrie a.c., planeta Venus in sectorul natal zodiacal, ceea ce le va da un plus de sarm si de noroc; vor emana simpatie, vor castiga increderea celor din jur, vor fi admirati si se vor gasi, aproape mereu, in situatii favorabile lor.
Intre seara zilei de 20 si 21 octombrie, banii nu vor fi punctul lor forte, poate si pentru ca vor fi obligati sa faca fata unor cheltuieli neprevazute, intr-un cuantum mai mare decat aveau cunostinta. Si prietenii pot fi un motiv al jenei financiare in care se vor afla pentru ca ar putea fi nevoiti sa-i imprumute sau sa fie solidari cu cauza acelora care… va „costa”.


Horoscop Lunar Octombrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI