Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 16-22 Iulie 2016

Postat de Urania Horoscop On 14 - July - 2016

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 16-22 Iulie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 16-22 Iulie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 16-22 Iulie 2016. Sagetator 16-22 Iulie 2016

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 16-22 Iulie 2016

Între 16 și 17 iulie, perioadă bună, limpede, care le dă energie și entuziasm nativilor. Aceștia vor încerca să fie eficienți, vor face efortul de a recupera, pe o direcție de viață, chiar de mai mică anvergură, întârzierile vor dori să ajungă la zi cu toate sarcinile personale și de serviciu pentru a elimina stresul din viața lor precum și un anume fel de a trăi „cu sufletul la gură” care le displace.
Asta nu înseamnă că vor reuși întru totul, pentru că, asemeni altor ipostaze asemănătoare din săptămânile trecute obligațiile de familie sau răspunderile majore profesionale îi vor aduce în situația – iarăși!- să

amâne ceva, să sacrifice ceva.
Între 18 și 20 iulie (până la ora 07:00′), pe o chestiune materială sau strict bănească evenimentele se pot precipita. Nu este obligatoriu să se întâmple tuturor nativilor un eveniment cu conotație materială sau cu implicare a lor bănească dar sunt destule șanse ca, în prejma zilei de 20 iulie, când se va produce faza de Lună Plină, pe axa celor două case ale veniturilor bănești și avantajelor materiale, să aibă loc un eveniment cu oarecare ecou în economia vieții lor de fiecare zi.
Din 20 iulie dimineața până pe 22 iulie, ora 12, situația se schimbă iar Săgetătorii pot valorifica tot ceea ce este favorabil din tranzitul celor două planete – Venus și Mercur – adică ale norocului și ale speculațiilor și dialogurilor inteligente care aduc spor de cunoaștere. Pare a fi un moment de înălțare, de ridicare în ochii lor sau ai opiniei publice prin fapte și inițiative inspirate. Va fi un moment al afirmării, al vigorii profesionale și al autorității publice.
Din a doua parte a zilei de 22 iulie în acest sector va interveni cu forța de impact specifică Soarele care va da o strălucire aparte acestui sector ce le va permite tuturor, să cunoască un moment de succes sau de progres.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI