Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 18-24 Iunie 2016

Postat de Urania Horoscop On 16 - June - 2016

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 18-24 Iunie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 18-24 Iunie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 18-24 Iunie 2016. Sagetator 18-24 Iunie 2016

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 18-24 Iunie 2016

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), viata personala va fi o prioritate pentru acesti nativi. Ganduri, preocupari, solutii, fapte, gesturi, reactii. Ziua de 20 iunie va fi una speciala pentru ca in acea zi, la ora pranzului, se va produce faza de Luna Plina in Sagetator, eveniment astronomic cu o mare semnificatie astrologica pentru ei, pentru ca le va da posibilitatea sa duca la indeplinire o premiza de viata.
Va fi, totodata, si un bun prilej de a se incarca cu energie, de a fi in forma, de a fi puternici, de a depasi – fizic si psihic – obstacolele. Teoretic, Sagetatorii ar trebui sa se simta bine „in pielea lor”. Concret, situatia va fi insa nuantata in functie de varsta, de starea sanatatii si realitatea personala.

Astfel, un sector important, care ii va solicita in acest rastimp, va fi cel al casei a VII-a. Fiecare va fi obligat sa faca fata unei chestiuni parteneriale: unii se pot hotari sa divorteze, obtinerea libertatii fiind pentru ei un adevarat vis, altii, dimpotriva se pot hotari sa oficializeze o relatie.
Discutiile in jurul unor aliante sau implicarea intr-o activitate comuna vor fi un lucru obisnuit. Situatia se va complica in acea zi, pentru ca atunci va operasi opozitia Mercur/Saturn pe axa Gemeni/Sagetatori, la grad perfect, sporind greutatea existentiala a evenimentelor determinate de Luna Plina sau generand complicatii si divergente, prin diversificarea planurilor de actiune si prin blocajele pe care le poate instaura.
Din dupa-amiaza zilei de 20 iunie pana pe 22 iunie Sagetatorii se vor putea confrunta cu situatii neplacute (plati intarziate, blocate, conditionate de noi formalitati, revizuite pe minus), ceea ce ii va pune pe nativi, de-a lungul urmatoarei luni, sa-si revizuiasca cheltuielile.
Intre 23 si 24 iunie, felul lor de a se exprima sau ideile pe care le vor comunica celor din jur vor starni admiratie si interes. Intre 18 si 24 iunie, cariera, valorificarea superioara a meseriei, consolidarea numelui, apararea renumelui, exercitarea autoritatii publice vor fi problemele stringente ale Sagetatorilor maturi.


Horoscop Lunar Iunie 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI