Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 19-25 Decembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 17 - December - 2015

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 19-25 Decembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 19-25 Decembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Decembrie 2015. Sagetator 19-25 Decembrie 2015

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 19-25 Decembrie 2015

Intre 19 si 20 decembrie relatiile afective trec prin proba de foc a unei predispozitii naravase, tumultuoase. Sagetatorii pot fi gresit intelesi din cauza vietii lor traite intens, clocotitor. Li se va reprosa de catre cei apropiati – copii mai ales -, ca sunt prezenti in viata tuturor numai in a lor, nu.
Aceasta risipire de sine este reala asa ca si reprosul e intemeiat. Grabiti, neatenti, mereu pe fuga, Sagetatorii pot reactiona nervos la o observatie, la o rugaminte sau la o propunere venita de oriunde – familie, prieteni, colegi etc.

Intre 21 si 22 decembrie munca, activitatea profesionala ii cheama la datorie. Nu este exclus insa ca, in sinea lor, sa fie ingrijorati si nemultumiti de ceea ce se aude pe la colturi, ce le sopteste cate un coleg, cu privire la viitorul locului lor de munca sau la deciziile care urmeaza sa fie luate acolo.
Pe 23 si 24 decembrie incearca sa faca putina ordine in relatiile lor parteneriale, sa comunice punctul lor de vedere celor cu care impart viata in doi, afacerile sau proiectele. Atitudinea lor, desi motivata si corecta, va fi primita cu nedumerire sau ca un capriciu de moment de catre ceilalti, drept care vor fi nedumeriti sau enervati de felul in care sunt tratati.
Este indicat sa nu faca prea mult caz de aceasta secventa, cu exceptia unor situatii serioase, grave ce trebuie rezolvate neaparat.
Din 22 decembrie, Soarele le va tranzita casa banilor si-i va obliga sa se poarte cu masura si prudenta ori de cate ori va fi vorba de cheltuieli, cadouri, investitii, plati, tranzactii, cumparaturi.
Faza de Luna Plina din 25 decembrie va scoate in evidenta o serie de secvente de viata personala ce trebuie sa tina cont ori sa gaseasca solutii pentru situatii-limita, complicate, care treneaza de mult timp ori care se nasc acum, pe fondul unei atitudini ostile, rigide, rautacioase sau total dezinformate a cuiva de care depinde respectiva rezolvare.

horoscop-lunar-Decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI