Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 19-25 Mai 2018

Postat de Urania Horoscop On 18 - May - 2018

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 19-25 Mai 2018

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 19-25 Mai 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Mai 2018. Sagetator 19-25 Mai 2018

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 19-25 Mai 2018

Intre 19 mai şi începutul zilei de 20 mai, ambalări afective cu privire la o chestiune de ordin material sau bănesc. între 20 mai, după ora 2.11 şi dimineaţa zilei de 22 mai, opţiuni sau decizii destul de neobişnuite provocate de ştiri, informaţii, ca răspuns la provocările care ţin de universul lor de cunoaştere, de credinţele şi convingerile interioare, de opţiunile legate de meserie, viaţă publică, religie sau mod de viaţă.

în cazuri particulare, aceste decizii ar putea fi motivate de situaţie-limită care îl împing pe câte un nativ la astfel de soluţii bizare. Pe 19 mai, Venus va intra în zodia Racului şi va crea, pentru câteva săptămâni, culoare relativ favorabile, care îi vor înlesni unui Săgetător accesul la o sumă de bani, la un avantaj, la o susţinere materială de care nativul are nevoie, dar care este blocată de condiţii greu de acceptat, de refuzuri abuzive. Micul Benefic va permite înlăturarea acestor piedici artificii ale sau va “înmuia” inima celor de care depinde o atare rezolvare. Posibile mici atenţii, daruri şi cadouri. Pe 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor şi va crea premise favorabile, în următoarele treizeci de zile, pentru stabilirea unor înţelegeri, semnării unor acorduri sau contracte ori pentru a pune bazele unei viitoare colaborări. între 22 mai, după ora 5.03, şi dimineaţa zilei de 24 mai, unii Săgetători ar putea fi nevoiţi să se hotărască,în regim de urgenţă, cu privire la o propunere, la acceptarea unei funcţii sau unor atribuţii vizibile în plan public. între 24 mai, după ora 9.52, şi 25 mai, un Trigon regal pe semne de Aer le va permite să ia în calcul dezvoltarea unui proiect împreună cu unul sau mai mulţi prieteni legaţi prin viziune, gusturi şi interese comune. Regimul hormonal va fi suprasolicitat întreaga săptămână; atenţie în cazul celor care au o suferinţă tiroidiană deja instalată.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI