Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 19-25 Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 17 - November - 2016

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 19-25 Noiembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 19-25 Noiembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016. Sagetator 19-25 Noiembrie 2016

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016

Intre 19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, unii nativi se pot afla in mijlocul unor conflicte care se vor intensifica sau care abia acum vor izbucni. Pe unii Sagetatori ii va bate gandul sa spuna tot ce stiu sau ce cred despre o situatie sau un conflict. Unora, le-ar putea placea felul in care se inteteste focul in jurul persoanelor vizate de ei, altii vor crede doar ca aceasta este o strategie inteligenta pe principiul „cea mai buna aparare este atacul”.
Este greu de spus cata justificare sau cata intuitie a adevaratului drum vor avea, cert este ca felul lor de a vorbi, continutul declaratiilor si informatiile vehiculate vor avea darul de a starni, cel putin, discutii aprinse. In aceasta nota de pericol si de risc, este de luat in calcul renuntarea la un drum, amanarea unei calatorii:

principalul risc este cel al defectarii unui utilaj, mijloc de transport, etc., care sa provoace incurcaturi, decalaje, pierderea unor legaturi sau, pur si simplu, un accident.
Pe 21 noiembrie seara, Soarele va intra in zodia Sagetatorului si, in felul acesta, ei vor fi rasfatati de vibratiile acestei stele datatoare de viata. Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, nativii vor simti dorinta sa-si securizeze postul pe care il detin printr-o atitudine sobra, responsabila si onesta.
Din seara zilei de 23 noiembrie pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, din dorinta de a pastra niste relatii utile sau a restabili niste aliante mai vechi, Sagetatorii vor incerca sa faca primii pasi spre o impacare sau spre netezirea unor asperitati care s-au ivit in calea bunei lor colaborari. De aceea, ei avea niste initiative cam indraznete, cam neobisnuite.
Unele dintre ele isi pot atinge scopul propus. Atentie la perioada care contureaza un blocaj pe 25 noiembrie si care va pune intr-o ecuatie nefericita banii si prietenii pentru perioada ce se va epuiza, dupa alte doua „runde”, la cote mai intense sau mai relaxate decat in prezent, in vara anului 2017.


Horoscop Lunar Noiembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI