Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 2-8 Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 30 - December - 2015

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 2-8 IANUARIE 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 2-8 IANUARIE 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 2-8 IANUARIE 2016. Sagetator 2-8 IANUARIE 2016

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 2-8 IANUARIE 2016

Intre 2 si 3 ianuarie, relatiile amicale sunt amestecate. Unele nu le fac placere, altele chiar ii enerveaza. Motivul iritarii poate fi provocat de bani sau de interese materiale ale celor apropiati; alteori, chiar persoana draga unui nativ il deranjeaza prin pretentiile exagerate.
Pe 2 ianuarie, Mercur va intra in casa comunicarii. In cele sase zile, cat va tine acest tranzitul prin Varsator, nativii vor dialoga dezinvolt, vor primi informatii surprinzatoare dar, totodata, utile lor, vor putea face drumuri scurte.

Pe 3 ianuarie, Marte va intra in Scorpion, in casa lor a XII-a, cea „ascunsa” si, de acolo, va spori enigmele si nedumeririle: „De ce a spus cutare asta?! De ce s-a purtat asa?!”, iata intrebari care ii vor framanta pe unii nativi din Sagetator. Marte, va da spor dusmanilor, clevetirilor, uneltirilor, sicanelor menite sa le deturneze atentia.
Intre 4 si 6 ianuarie dimineata (pana la ora 9), relatia dintre Mercur si Marte va fi delicata; tot ce vor spune nativii se va intoarce impotriva lor si, prin rastalmacire, va crea un dezavantaj sau un capat de acuzare folosit mai tarziu, de adversari.
Intre 6 si 8 ianuarie (pana la ora 18), Luna va tranzita Sagetatorul, scotandu-i pe nativi din starea de spirit a ultimelor 2-3 zile, cand, in sufletul lor, se va fi strecurat o neliniste fara motiv aparent. In aceasta perioada, ei vor redeveni increzatori, optimisti, mai puternici si mai hotarati in ceea ce fac si afirma.
Rastimpul 7/8 ianuarie dimineata este favorabil prin tripla conjunctie Venus/Saturn/Luna in Sagetator, ceea ce poate atrage, pe o directie de viata, o nesperata sansa, o limpezire a situatiei sau o oportunitate de tipul „last minute”.
Din seara zilei de 8 ianuarie, Sagetatorii se vor concentra pe chestiunile legate de bani, salarizare, castiguri din munca.

horoscop-lunar-Decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

2 Comentarii to “Horoscop Urania Sagetator 2-8 Ianuarie 2016”

  1. Ionut says:

    O sa avem in viitorul apropiat si un horoscop al anului 2016?
    Multumesc.

  2. Darius says:

    De cand eram mic ma uitam cu bunica la horoscopul uraniei si cred ca este singurul care pare a fi apropiat de adevar .

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI