Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 20-26 Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 18 - February - 2016

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 20-26 Februarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 20-26 Februarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 20-26 Februarie 2016. Sagetator 20-26 Februarie 2016

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 20-26 Februarie 2016

Intre 20 si 22 februarie (pana la ora pranzului), Sagetatorii vor trai o perioada de „inflamare”. Se va realiza, in acest rastimp, un trigon regal pe semne de Foc, ceea ce, pentru ei, va reprezenta un rezervor de combustibil astral care le va permite sa traiasca intens, „sa arda” cum se spune metaforic, sa se implice in diferite activitati, sa-si asume riscuri, sarcini si initiative pentru a caror rezolvare va fi nevoie de timp. Vor avea idei, vor raspunde prompt la orice solicitare, vor fi eficienti, implicati, dedicati unei cauze, seriosi

si motivati.
Intre 22 februarie dupa-amiaza si 24 februarie, asupra lor se vor abate razele piezise (cuadraturile) dinspre Fecioara (unde se realizeaza faza de Luna Plina) si Pesti, unde afla Soarele, implicat in aceasta etapa astronomica si astrologica, raze care se vor concentra pe Saturn, aflat acum in inima zodiei Sagetator, care devine astfel, administratorul superior al unei faze cu profunde influente asupra nativilor.
Chiar daca aceasta Luna Plina nu angajeaza direct semnul lor zodiacal natal, totusi, prin impactul major al aspectelor care se construiesc prin intermediul ei, ocupa un loc important in dinamica astrala a momentului, vizand mai ales, casa I a cerului lor de nastere, adica eul, constitutia fizica.
De aceea, nu ar fi de mirare ca, pe fondul acestei etape, sa se produca, in viata unora, crize de personalitate de mai mare sau mai mica intensitate sau momente de un dramatism intens, nascute din felul in care trebuie sa se mobilizeze pentru a se (re)aseza in matca lor sociala, profesionala, superior existentiala sau sa se raporteze la toate determinarile lor familiale, Intre 25 si 26 septembrie, unul sau mai multi prieteni il pot supara sau dezamagi pe cate un Sagetator. Totul va pleca de la o descoperire de moment, de la o indiscretie, de la o dezvaluire cu ramificatii ciudate.

Horoscop Lunar FEBRUARIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI