Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 21-27 Mai 2016

Postat de Urania Horoscop On 19 - May - 2016

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 21-27 Mai 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 21-27 Mai 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Mai 2016. Sagetator 21-27 Mai 2016

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 21-27 Mai 2016

21 mai ar putea fi o zi cenusie, poate chiar trista, cand nativii sa fie strabatuti de fiorii necunoscutului. Este vorba mai mult de o stare de spirit, pentru ca, in acea zi de 21 mai, natura astrala a casei a XII-a se va schimba prin intrarea Lunii Negre. Functia ei va fi una de a trezi la viata si de a aduce in prim-planul constiintei Sagetatorilor, tot felul de amintiri neplacute.
Nota generala va fi pana pe 14 februarie 2017, una de stres, de revolta, de nemultumire. Ea va activa suferintele organice mai vechi, slabind rezistenta psihica in fata bolilor si eforturilor cotidiene. Acestor

impulsuri astrale li se vor adauga cele provocate de intrarea planetei Marte, in ziua de 27 mai, in acelasi locas zodiacal, de unde va lucra impotriva nativilor, alimentand intrigile si comploturile, „tinand cu dusmanii”, pana la inceputul lunii august 2016.
Intre 22 si 24 mai (pana la ora 8 dimineata), nativii isi vor incarca bateriile de la faza Lunii Pline in Sagetator, momentul lor de gratie astrala de peste an, cand ceva special li se pregateste sau care se va revela atunci. Va fi o perioada buna pentru starea lor generala care va contracara, pentru moment, stresul provenind de la casa a XII-a.
Dupa 24 mai, planeta Venus se va afla in Gemeni, in casa a VII-a, si le va permite sa faca tot felul de speculatii, sa negocieze in beneficiul personal un contract, sa se apere, sa ajunga la masa tratativelor cu una sau mai multe persoane cu care se afla in conflict sau in proces pe care il pot solutiona prin „cadere la pace”, repede si avantajos.
Este bine sa nu se ajunga cu aceste conflicte deschise in preajma zilelor de 2, 3, 4 iunie, cand situatia se va complica dramatic. Din dimineata zilei de 24 mai si pana pe 26 mai (ora 17), la ordinea zilei vor fi banii, salariul, munca. Pentru unii, se poate contura o imbunatatire a raportului bani/munca prin avansare, functie, schimbare a serviciului.
Din dupa-amiaza zilei de 26 pana pe 27 mai, mici surprize, escapade, deplasari scurte, neprevazute dar si dialoguri care le pot furniza nativilor informatii surprinzatoare.


Horoscop Lunar Mai 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI