Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 21-27 Noiembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 19 - November - 2015

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 21-27 Noiembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 21-27 Noiembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Noiembrie 2015. Sagetator 21-27 Noiembrie 2015

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 21-27 Noiembrie 2015

Pe 21 noiembrie, Sagetatorii doresc cu intensitate sa se simta bine in mediul lor familial. Doresc liniste, intelegere, un strop de confort si de relaxare. Intre 22 si 23 noiembrie, casa sentimentelor impartasite capata importanta in economia vietii lor de fiecare zi.
Pentru unii, totul este resimtit ca o disponibilitate crescuta pentru aventura; alteori, este vorba de o adevarata stare de neliniste care ii impinge sa aiba initiative menite sa le umple un gol sufletesc: pot face

primul pas pentru a se impaca cu iubitul/iubita, pot face propuneri si invitatii ca sa-si consolideze o relatie noua.
Aceste tranzite au darul de a pune la incercare prieteniile si trainicia anturajului. Nu toate provocarile merita un raspuns sau o reactie imediata, in schimb, este de studiat felul in care se poarta unii, cum reactioneaza in fata unui pericol, a unei ipostaze delicate sau cu ce argumente se apara acestia in fata acuzatiilor aduse de nativul din Sagetator.
Intre 24 si 25 noiembrie se contureaza o perioada de munca, de harnicie, de progres, de eficienta, de modestie, de rabdare. Pe 26 si 27 noiembrie, in prim-planul atentiei lor sunt relatiile parteneriale, schimbul de idei, propunerile, reactiile verbale.
Unele discutii pot fi neserioase, superficiale sau detasate de subiect (neimplicare), indiferent de abilitatea cu care sunt ele mascate printr-un comportament indatoritor. Alte confruntari se pot transforma intr-un tir de ironii, acuzatii spuse pe un ton glumet sau pot vadi tendinta unora de a controla dialogul prin erijarea lor ca autoritati in domeniu.
De aicim senzatia de nemultumire, de neincredere si de respingere fie a unei propuneri, fie a unuia sau mai multor parteneri cu care se poarta negocierea. Aceasta ipostaza este amplificata de impulsurile fazei de Luna Plina din 26 noiembrie, cu Soarele in Sagetator si Luna in Gemeni, chiar in casa parteneriatului.horoscop-lunar-noiembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI