Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 22-28 August 2015

Postat de Urania Horoscop On 20 - August - 2015

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 22-28 August 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 22-28 August 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 22-28 August 2015. Sagetator 22-28 August 2015

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 22-28 August 2015

Pe 23 august, Soarele intra in casa a X-a a acestor nativi si le da forta de actiune, stralucire in tot ce fac, justete sau oportunitate in tot ceea ce vor intreprinde pana la 23 septembrie.
Alaturi de Jupiter, intre 26 si 28 august, Soarele va alcatui o conjunctie care, pentru unii, se poate dovedi un minunat aspect cand portile destinului se deschid si totul este posibil. Altii pot avea, mai modest, un motiv de satisfactie in plan socio-profesional sau de imagine (succes, premii, distinctii, cronici bune, laude etc.). Luna Neagra va pleca pe 25 august din casa a X-a lasandu-le astfel drumul liber spre tot felul de realizari. Ea va intra in casa prietenilor liber alesi, provocand, pana in primavara anului 2016, destramarea unor relatii. In alte cazuri, ea va contribui la accentuarea unor discrepante relationare, la nasterea unor conflicte sau va alimenta latura periculoasa a unor relatii interumane. Primul semn cu valoare de mesaj intre 27 si 28 august. Mercur va intra si el in aceiasi casa a XI-a, unde va „lucra”, pana pe 2 noiembrie, in beneficiul discret al nativilor, mai ales in ipostaza contracararii sau limitarii efectelor neplacute nascute pe fondul conflictelor ce tin de specificul acestei case.

Ziua de 22 august ii gaseste pe Sagetatori framantati de ganduri si nemultumiti. Intre 23 si 25 august dimineata, cu Luna in tranzit prin sectorul lor natal, ei ar trebui sa fie din nou in forma, sa fie veseli, increzatori, determinati, operativi si eficienti. Intre 25 august dupa-amiaza si 27 august dimineata numara banii, calculeaza datoriile, refac bugetul personal. Intre 27 si 28 august intalniri surpriza, dialoguri interesante, schimburi de idei utile, venite tocmai la timp; posibile excursii sau drumuri la capatul carora se va intampla ceva ce le va face placere. 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI