Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 24-30 Decembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 23 - December - 2016

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 24-30 Decembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 24-30 Decembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 24-30 Decembrie 2016. Sagetator 24-30 Decembrie 2016

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 24-30 Decembrie 2016

Intre 24 si 26 decembrie dimineata, univers interior marcat de innourari, preocupari, griji pentru viitor, amintiri neplacute. Intre 26 decembrie (dupa ora 05:20′) si 28 decembrie (pana la ora 17:12′), Sagetatorii vor fi cuprinsi de iuresul evenimentelor. Vor fi ocupati, activi, energici si eficienti.
Saturn, aflat in sectorul lor natal, va face un aspect armonic cu Uranus si, in felul acesta, se vor genera numeroase ipostaze agreabile: fie petrec, fie se bucura de o poveste de dragoste, fie au facut o cucerire care le umple inima de satisfactie, fie fac sport si se relaxeaza, fie au castigat niste bani intr-un fel

neprevazut.
In general, acesti nativi vor fi intr-o buna forma fizica. Ceea ce se petrece pe casa familiei din care provin este de natura sa-i bucure: calm, pace, liniste, stare de comuniune sufleteasca. Daca situatia se va concretiza altfel decat am anticipat noi, inseamna cu dizarmoniile din harta lor natala sunt mai puternice decat tranzitele acelui moment, risipindu-le potentialul bun.
Din dupa-amiaza zilei de 28 decembrie si pana la sfarsitul zilei de 30 decembrie, posibilele schimbari in regimul financiar ii vor pune in situatia sa refaca un traseu al promisiunilor si angajamentelor pentru care vor cere o amanare sau o rediscutare a clauzelor, termenelor si conditiilor.
O problema in sine este aspectul profund dizarmonic pe care il va sustine opozitia Uranus in Berbec cu Jupiter in Balanta, respectiv axa caselor V – XI, care poate sa patroneze un eveniment ce tine de prieteni, cunoscuti, copii, creativitate. Daca relatia Saturn-Uranus este armonica, relatia Jupiter – Uranus este dizarmonica; ele nu se contracareaza ci evolueaza independent.
Asa s-ar putea justifica stricarea relatiilor cu un prieten sau cu un grup reunit prin interese si scopuri comune precum si tulburarile in dialogul sau cooperarea Sagetatorilor activi, implicati in multe relatii socio-profesionale cu persoane din anturajul lor.


Horoscop Lunar Decembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI