Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 25-1 Iulie 2016

Postat de Urania Horoscop On 23 - June - 2016

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 25-1 Iulie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 25-1 Iulie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 25-1 Iulie 2016. Sagetator 25-1 Iulie 2016

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 25-1 Iulie 2016

Intre 25 si 27 iunie (pana la ora 11), se va accentua o problema de familie (sau, de la caz la caz, mai multe legate si conditionate intre ele de unul sau mai multi membri de familie ai nativului). Premizele astrale privesc relatiile in sine, drumul acelora sau al Sagetatorului insusi prin viata in legatura cu vointa sau putinta acelora de a-l ajuta, de a-l seconda sau doar de a-l incurca, de gasirea unei cai de actiune acceptate de toate rudele implicate in pastrarea si valorificarea unor bunuri. Situatia, in sine, nu e noua, dar, in aceasta perioada, ea poate cunoaste accente speciale, mai tensionate sau mai deranjante, in functie de miza pusa in joc si de gradul de intelegere a realitatii cu care se confrunta. Intre 27 iunie (dupa-amiaza) si 29 iunie (pana la ora 13), surprizele in plan afectiv ii pot lovi si pe cei maturi.

Uneori, dragostea loveste, fara sa se uite la varsta, alteori, impulsurile celor nascuti in acest semn de Foc, pot primi, interventiile unor planete fara ca ei sa vrea cu adevarat sa-si schimbe viata de unde si starea de uimire in fata suvoiului de trairi si senzatii pe care le incearca. Unii nativi, pot avea surprize insa de la copii care iau decizii pe cont propriu ce-i aduc in stare de soc, punandu-i in fata faptului implinit. Perspectiva acestor initiative nu este fundamental rea sau buna ci ea reflecta doar spaima parintilor in fata necunoscutului cu care copiii lor accepta sa se confrunte, la o varsta prea frageda pentru acel tip de experienta sau in absenta unei pregatiri pentru viata si profesie neterminate. Intre 29 iunie dupa-amiaza si 1 iulie (pana la ora 15), unii Sagetatori vor face un efort urias sa nu-si piarda cumpatul la locul de munca unde intrigile si comploturile se tin lant, un de transformarile sunt de natura sa destabilizeze activitatea si nu sa o consolideze. Daca au si raspunderi specifice unui sef, atunci, ingrijorarea cu privire la consecintele acestor demersuri abuzive este pe deplin intemeiata. In dupa-amiaza zilei de 1 iulie, sansele oricarui dialog cu partenerii precum si tentativele de aplanare a unui conflict se imputineaza.


Horoscop Lunar Iunie 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI