Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 9-15 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 25-31 Iulie 2015

Postat de Urania Horoscop On 23 - July - 2015

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 25-31 IULIE 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 25-31 IULIE 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 25-31 IULIE 2015. Sagetator 25-31 IULIE 2015

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 25-31 IULIE 2015

Intre 25 si 26 iulie Sagetatorii fac tot felul de planuri secrete. Starile lor de spirit ii imping sa alcatuiasca, strategic, planul B, planul C, in ipoteza ca viata si activitatea lor se complica. Pe 27 si 28 iulie Sagetatorii par ceva mai plini de speranta, de energie.
Brusc, in aceasta perioada viata le pare frumoasa iar ei sunt increzatori in fortele lor. Intre 29 si 30 iulie ei se dedica chestiunilor materiale, problemelor banesti. Uneori se pot apuca de o activitate sau de un proiect care nu le face nici o placere dar le aduce bani.
Un fel de solutie de criza. Pe 31 iulie, in functie de varsta pe care o au si de plasamentul profesional, unii pot avea noroc la un examen (mai ales la probele sustinute oral), altii pot avea un beneficiu de imagine daca se exprima in public si iau atitudine in mod curajos, argumentandu-si energic punctul de vedere.
Dar, tot aici, se naste si latura vulnerabila a acestei zile, cand se produce faza de Luna Plina, care ii poate impinge pe unii, mai ales pe cei tineri si fara experienta, sa exagereze, sa nu stie cand e indicat sa se opreasca sau cum sa gestioneze o ipostaza publica conflictuala, surprinzatoare si dificila.
Acelasi context astral poate sa atraga de partea unora un succes remarcabil in plan public si profesional, in

domenii de activitate de exceptie, legate uneori de strainatate sau care sa le dea, de acum incolo, o deschidere larga, de tipul carierei internationale. Succes pentru toti cei care apara cauze grele, la bara, ca avocati, in instanta ca judecatori, la catedra ca profesori, ori in plan public in organisme si structuri de prestigiu (conferinte, congrese, forumuri etc.). Inrautatirea situatiei cuiva apropiat in contextul unei boli sau al unui accident in preajma perioadei 25/26 iulie.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI