Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Martie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Martie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop URANIA Sagetator 25-31 Martie 2017

Postat de Urania Horoscop On 23 - March - 2017

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 25-31 Martie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 25-31 Martie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 25-31 Martie 2017. Sagetator 25-31 Martie 2017

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 25-31 Martie 2017

Pe 25 martie, pana la pranz, informatii interesante, stiri care mira, dialoguri care-i pun pe nativi pe ganduri, surprize in timpul unei deplasari scurte sau ivite ocazional. Intre 25 martie, dupa ora 13:07′ si 27 martie dupa-amiaza, dorinta de liniste, pace si armonie, in casa si, in general, in familie. Intre 27 martie, dupa ora 17:11′, si 29 martie dupa-amiaza, viata afectiva tumultuoasa. Sagetatorii, aventurieri, prin natura lor zodiacala, vor trai la cote de maxima intensitate, provocarile, ofertele si chemarile astrale ale acestei etape marcate de curiozitate, dor de duca, dorinta de a face experienta noului, ciudatului, ineditului.

Influenta Lunii Noi in Berbec, care se va produce in ziua de 28 martie, va spori dorinta de a incepe o relatie noua, de a trai intens, de a o „lua de la inceput” in acele domenii de viata pe care le-au neglijat din varii motive (munca, obligatii de familie, scoala, examene, poate chiar boala) drept pentru care, acum, pentru ca se simt (mai) bine, pentru ca au mai mult timp sau, pur si simplu, pentru ca le e dor, se vor apuca de calatorii, de sport, de antrenamente, de intalniri cu prietenii, de petreceri, de „nazdravanii”. Intre 29 martie, dupa ora 18:48′, si seara zilei de 31 martie, unii vor fi nevoiti sa amane acest program de distractii si placeri, la care nu vor renunta; vor munci mai mult, eventual in avans, pentru a se achita de sarcinile profesionale si pentru a-si face timp liber ca sa dea frau liber chemarilor de sirena ale placerilor vietii care nu se vor stinge nici in saptamanile urmatoare. Pe 31 martie, dupa ora 19:41′, Mercur va intra in casa a VI-a a muncii si le va permite sa negocieze un statut aparte sau sa primeasca inlesniri de la program si mici ajustari ale orarului. Unii Sagetatori, intre 47- 49 de ani, se pot desparti de un prieten sau de un grup de cunoscuti pe fondul unor divergente mai vechi, ce nu mai pot fi acum trecute cu vederea.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Martie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.03.2023 Luna în Leu de la 8:47. Toate tratamentele la cald sunt favorizate - împachetările fango pentru slăbit, saună sau o simplă baie fierbinte. Sfat culinar: mere coapte.

24 martie - George Lesnea, Traian Cosovei, Harry Hou-dini, Roscoe „Fatty" Arbuckle, Joseph Barbera, Lawrence Ferlinghetti, Steve McQueen, Louie Anderson, Annabel-la Sciorra, Sharon Corr, Mase, Alyson Hannigan, Peyton Manning.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI