Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 26-2 Decembrie2016

Postat de Urania Horoscop On 24 - November - 2016

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 26-2 Decembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 26-2 Decembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 26-2 Decembrie 2016. Sagetator 26-2 Decembrie 2016

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 26-2 Decembrie 2016

In primele ore ale zilei de 26 noiembrie, relatiile cu prietenii nu prea intra in discutie, in acest rastimp, fiind vorba de primele ore ale noptii, cand in Romania, oamenii, in general, dorm. Dar, pentru cei care se afla pe alte meridiane, pe alt fus orar, relatiile afective si cele cu o serie de prieteni pot cunoaste derapaje. Conflictele, disputele, divergentele de opinii diferente de interes ii pot aduce, brusc, pe unii si pe ceilalti, fata in fata.
Pe 26 (dupa ora 3 dimineata), 27 si 28 noiembrie, se anunta un rastimp dezagreabil pentru nativi care vor fi confruntati cu tot felul de idei dar si cu tot felul de situatii care nu le permit nici o clipa de relaxare. Tot ceea ce se petrece va avea un ecou in constiinta lor. Conexiunile pe care le vor face vor fi de natura sa ii vor obliga sa mediteze serios asupra unor masuri pe care trebuie sa le ia in viitorul apropiat, sau chiar de la un moment la altul.
Intre 29 si 30 noiembrie si prima parte a zilei de 1 decembrie, Luna le va tranzita semnul natal si va forma faza de Luna chiar pe semnul lor zodiacal, astfel ca se poate vorbi din nou, de o perioada solicitanta, care, insa, nu se mai consuma in launtrul lor, ci in afara. Un element de noutate, o schimbare, un inceput (si, implicit o renuntare fara de care, noul nu se va putea instaura) vor opera in viata de fiecare zi a nativilor cu reflexe importante pentru intregul an.
Intre 1 decembrie (dupa ora 4 dimineata) si 2 decembrie, va incepe sa actioneze asupra lor un asa-numit „triunghi al micilor oportunitati” care le va permite miscari interesante, avantajoase cu sprijinul neasteptat sau desfasurat intr-un chip originar de catre prietenii lor (sau macar!, al unuia singur, dar bun). Casa comunicarii va fi, de asemenea, subtil structurata si sprijinita de acest aspect dandu-le posibilitatea nativilor sa lupte cu cuvantul, cu dialogul, cu discursul, ca cu o arma.


Horoscop Lunar Noiembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI