Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 1-7 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 27-02 Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 26 - December - 2014

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 27-02 Ianuarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 27-02 Ianuarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 27-02 Ianuarie 2015. Sagetator 27-02 Ianuarie 2015

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 27-02 Ianuarie 2015

Zilele de 27-28 decembrie 2014 sau 2- 3 ianuarie2015 pot să treacă fără evenimente esenţiale pentru multe persoane care aparţin acestei zodii. Totuşi, câţiva, mai ales dintre cei care s-au născut între 22 – 28 noiembrie, vor simţi primele „şfichiuituri de bici” ale nou intratului în zodia lor, Saturn.
Combinaţia este de natură să-i sperie puţin pe unii ori, măcar!, să le atragă atenţia că în viaţa lor ceva – ori chiar mai multe aspecte – nu se desfăşoară normal. Fie neglijează o latură a vieţii, fie exagerează în

alta, ori calcă strâmb.
Culmea este că nu e vorba de aspecte neesenţiale ci, dimpotrivă, este vorba de sectoarele-cheie ale existenţei lor respectiv casele I, IV, VII, X. Sunt mai multe indicii că acolo funcţionează şi nişte ipostaze karmice.
Nerostitul, imperceptibilul, cuvântul spus în surdină, gândul abia îndrăznit, presimţirea, intuiţia vagă ar fi bine să fie analizate, acceptate şi abordate ca puncte necesare de plecare într-o auto-analiză ce presupune transformare, fără de care mult râvnita evoluţie nu poate fi necesară. Din după-amiaza zilei de 28 decembrie şi apoi, pe 29 şi 30 decembrie, îşi vor da frâu liber tuturor impulsurilor „trăiriste”.
Vor fi şi Săgetători mai elaboraţi mental, mai cultivaţi intelectual, mai rafinaţi spiritual care vor dori să facă în aceste zile de sărbătoare, ce poartă încărcătura simbolică a ritualului pragurilor de trecere, o serie de gesturi cuvenite şi să abordeze un mod de viaţă cufundat în religie, în muzică, în meditaţie, în spiritualitate pentru a se încărca cu greutatea lor specifică.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI