Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 27-03 Iulie 2015

Postat de Urania Horoscop On 25 - June - 2015

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 27-03 Iulie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 27-03 Iulie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 27-03 Iulie 2015. Sagetator 27-03 Iulie 2015

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 27-03 Iulie 2015

Intre 27 si 29 iunie nativii din Sagetator sunt cuprinsi de banuieli. Totul li se pare ciudat. Peste tot par sa intuiasca niste ganduri sau niste planuri ascunse ale unora si ale altora. Panica poate pune stapanire pe ei, cu atat mai mult cu cat, ceea ce simt sau presimt este difuz si se lasa cu greu descifrat.
Nu o data ei insisi amplifica aceasta stare de nesiguranta prin conexiunile pe care le fac in incercarea de a afla cu exactitate despre ce e vorba si de a lua masurile cuvenite. In cazul unora aceasta agitatie este nejustificata si ea va disparea o data cu epuizarea influxurilor acestui tranzit. Alteori insa, un strop de adevar tot exista, ceva-ceva se justifica. Dar pentru a afla despre ce e vorba trebuie sa mai astepte cateva zile.
Intre 29 iunie seara si 1 iulie dimineata, Luna le va tranzita semnul natal si va aduce Soarele in casa lor, transformandu-i brusc in niste persoane puternice, energice, harnice, eficiente, logice, rationale si simpatice. Din seara zilei de 1 pana pe 3 iulie, ei se vor afla sub influxurile fazei de Luna Plina care, chiar daca nu-i pune pe jar, ii face mult mai atenti la tot ceea ce inseamna bani (personali, ai familiei, ai firmei

sau afacerii in care sunt implicatii printr-un beneficiu viitor). Iau in calcul o serie de masuri care tin in primul rand de prudenta, de eficienta etc.
Actioneaza in cunostinta de cauza si in mod responsabil mai ales daca trebuie sa faca multe plati intr-un rastimp scurt, obligandu-i sa schimbe din mers niste planuri pentru a nu se ajunge in blocaj financiar. Daca este vorba de bani, bunuri, servicii sau avantaje ce depind de vointa sau actele facute de o serie de persoane in beneficiul Sagetatorilor, atunci apele se vor tulbura.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI