Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-3 Decembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-3 Decembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 27-3 Iulie 2020

Postat de Urania Horoscop On 26 - June - 2020

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 27-3 Iulie 2020

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 27-3 Iulie 2020. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 27-3 Iulie 2020. Sagetator 27-3 Iulie 2020

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 27-3 Iulie 2020

In ziua de 27 iunie, nevoie de ordine, metodă și răbdare în susținerea unor activități profesionale, cu sau fără deschidere spre public (observatori, comentatori). Între 28 și începutul zilei de 30 iunie, schimb de amabilități între nativi şi prietenii cestora. În ziua de 28 iunie, Marte va intra în zodia Berbecului, pe care o va tranzita până pe 7 ianuarie 2021. Va fi o şedere îndelungată, de excepție, de șase luni și zece zile, care va cunoaşte o retrogradare .

extrem de lungă, între 7 septembrie – 14 noiembrie 2020, timp în care planeta, puternică, pentru că se va afla în domiciliu, va tranzita sectorul casei a V-a a sentimentelor, a creativității și a relațiilor cu copiii. Le va da, multora, de-acum încolo, chef de aventură, dorinţa de a trăi intens dar le va insufla și un fel de a fi pătimași, insistenţi, nerăbdători şi exigenţi ori nervoși ceea nu va avea un efect pozitiv asupra relațiilor sentimentale sau asupra raporturilor între părinți și copii. Nota generală va fi de „foc la inimă”. Între 30 iunie, după ora 01:48′, şi zorii zilei de 2 iulie, influență asupra celor două case ale sănătății: vor fi puse discret la încercare axa endocrină și psihicul. Între 2 iulie, după ora 04:21′, și 3 iulie, Luna va străbate zodia Săgetătorului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal energie și motivație pentru a se mobiliza și a trece la fapte. În ziua de 2 iulie, Saturn, aflat în mişcare aparent retrogradă, va reveni în zodia Capricornului, pe care o patronează în postură de Guvernator, și pe care o va tranzita până pe 17 decembrie 2020, pentru ultima dată; va reveni în acest semn în 2047. Până atunci, va influența sectorul banilor introducând note semnificative și ipostaze delicate născute din amânarea unor plăți, întârzierea sau întreruperea (anularea) unor mecanisme salariale ori drepturi cuvenite.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-3 Decembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 26.11.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

26 noiembrie - Mihail Drumes, Tudor Opris, Dumitru Muràrasu, ion Adam, Gyula Csehi, Eric Sevareid, Charles Schulz, Robert Goulet, Rich Little, Tina Turner, Lit Fizz, Ivan Dmitrievici Papanin, Jean Chardin, Lisa Moretti, Anna Nicole Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI