Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 27-4 Martie 2016

Postat de Urania Horoscop On 25 - February - 2016

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 27-4 Martie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 27-4 Martie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 27-4 Martie 2016. Sagetator 27-4 Martie 2016

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 27-4 Martie 2016

Suparare mare, in prima parte a zilei de 27 februarie, din cauza unor prieteni sau apropiati deveniti, brusc, pe fondul evenimentelor de data recenta, „fosti”. Sagetatorii pot inregistra una sau mai multe surprize care decurg din modul de viata si activitate al unor persoane de care au fost legati, un timp, prin simpatie si scopuri comune. Enervarea isi va spune cuvantul.
Din 27 februarie dupa-amiaza pana pe 29 februarie, Sagetatorii se vor macina sufleteste, analizand pe toate fetele situatiile care ii privesc direct sau indirect, care nu le fac deloc placere temandu-se ca ele s-ar

putea degrada in chip amenintator pentru statutul lor moral, intelectual sau material, evaluand, in functie de evolutia evenimentelor de ultima ora, relatia lor cu persoanele care ii dusmanesc sau care lucreaza pe ascuns, in detrimentul lor.
Nemultumirea lor mai provine si de la faptul ca nu stiu exact de ce s-a subrezit un sector din viata lor, ca nu detin toate informatiile despre o persoana banuita a nu fi fost onesta cu ei, ca nu au incredere in rudele lor ori ca familia nu reprezinta, tocmai acum, pentru ei, terenul solid de care au nevoie.
Intre 1 si 3 martie (pana la ora 12), Sagetatorii se vor incarca cu energie, cu vointa, dand dovada de determinare si stapanire de sine pentru a se confrunta cu aspectele inselatoare care ii impiedica sa vada realitatea asa cum e.
Situatia e mai complicata in cazul celor care au functii, ranguri, demnitatii in numele carora trebuie sa ia decizii rapide iar aceste ezitari pot avea un efect negativ asupra imaginii, autoritatii si credibilitatii lor, lasand impresia ca nu sunt eficienti, ca nu sunt maturi ori suficient de bine pregatiti pentru respectiva responsabilitate publica ori ca, ei insisi, sunt vulnerabili. Intre 3 martie dupa-amiaza si 4 martie, unii pot intampina discrete probleme banesti.

Horoscop Lunar FEBRUARIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI