Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 29-06 Martie 2020

Postat de Urania Horoscop On 28 - February - 2020

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 29-06 Martie 2020

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 29-06 Martie 2020. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 29-06 Martie 2020. Sagetator 29-06 Martie 2020

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 29-06 Martie 2020

Intre 29 februarie și 1 martie, seara, stare de bine, stabilitate organică pentru nativii de toate vârstele. între 1 martie, după ora 21:21’, și dimineața zilei de 4 martie, plăcerea dialogului, bucuria unei cooperări (pe termen scurt), moment care le va permite unora să intre în contact cu persoane în care își vor pune nădejdea pentru rezolvarea unei chestiuni personale.

între 4 martie, după ora 06:26’, și dimineața zilei de 6 martie, reticență față de propunerile venite din partea celor cu care câte un nativ din Săgetător încearcă să găsească o rezolvare financiară sau patrimonială. Aspectul care îl va deranja cel mai mult și-l va face să „dea un pas înapoi” va fi cel de presiune morală, de constrângere de natură socio-profesională, religioasă, familială, legală. Pe 4 martie, Mercur, aflat în mișcare aparent retrogradă, va reveni în zodia Vărsătorului. Plasată în casa comunicării, această planetă a comunicării,aflată în tranzit printr-o zodie care patronează comunicarea va avea, până pe 16 martie, o influență favorabilă asupra Săgetătorilor care pot exploata acest context astral pentru a cerceta, ancheta, verifica, întreba, studia documente în vederea deslușirii unui secret, a găsirii unei motivații ascunse, inclusiv a unei soluții tehnice. Informații destabilizatoare cu privire la frați sau vecini ori la persoanele cu care nativul se întâlnește ocazional. în ziua de 5 martie, planeta Venus va intra în zodia Taurului, semn pe care îl guvernează și pe care îl va tranzita până pe 3 aprilie. Din această postură, Micul Benefic va avea un rol excelent în planul stării organice curente, al vindecării și al recuperării fizice ori al intrării în normalitate a funcțiilor organice. Din 6 martie, după ora 11:28’, moment al afirmării convingerilor, credințelor, principiilor sau criteriilor care stau la baza exercitării profesiei sau a funcției.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 2-8 Iulie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.07.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI