Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 29-4 Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 27 - October - 2016

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 29-4 Noiembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 29-4 Noiembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 29-4 Noiembrie 2016. Sagetator 29-4 Noiembrie 2016

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 29-4 Noiembrie 2016

Intre 29 si 30 octombrie, ora 03, relatiile cu prietenii si cunoscutii apropiati care au fost sau inca sunt implicati in desfasurarea unor proiecte nu sunt deloc limpezi si netede. De aceea, proiectele nu merg bine si, pentru a nu le strica definitiv, Sagetatorii vor adopta o atitudine de aparenta intelegere si acceptare (sau indiferenta) pentru a permite activitatilor care-i reunesc sub cupola acelorasi meniri, dorinte, idealuri, planuri de viitor, sa se dezvolte.

Doar ca, motivele de enervare vor rasari la tot pasul iar acest efort de aplanare a conflictelor va fi tot mai mare si tot mai greu de manifestat. Intre 30 octombrie dimineata si 1 noiembrie (ora 16:44′), sectorul celor nestiute, secrete sau tainuite este veriga cea mai importanta in ansamblul predispozitiilor astrale pentru Sagetatori.
Multi nativi se vor mira cat de multe lucruri vor afla intr-un rastimp scurt despre oameni, rude, colegi si apropiati. Vor ajunge la concluzia ca, desi „ii stiau”, nu-i „cunosteau”, in realitate, de loc, dovada fiind descoperirile pe care le vor face singuri sau dezvaluirile provocate de evenimente de natura sa scoata la iveala aceste taine.
Revolta, uneori chiar frica, fata de consecintele unor fapte comise de aceste persoane, va avea darul de a-i face sa-si revizuiasca, sub presiunea evenimentelor, atitudinea fata de aceia. Din dupa-amiaza zilei de 1 noiembrie si pana in zorii zilei de 4 noiembrie, va fi o perioada cand Sagetatorii se vor intrema trupeste si sufleteste, se vor simti mai bine din punct de vedere organic, vor avea energie si determinare.
Pe 4 noiembrie, dupa ora 5 dimineata, se vor ocupa de bani. In aceasta privinta e de luat in calcul, un soc, o surpriza sau un eveniment care vizeaza castigurile din munca produs in prejma zilei de 29 octombrie, care, acum, va trebui reevaluat.


Horoscop Lunar Octombrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI