Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 3-9 Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 2 - January - 2015

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 3-9 Ianuarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 3-9 Ianuarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 3-9 Ianuarie 2015. Sagetator 3-9 Ianuarie 2015

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 3-9 Ianuarie 2015

Interesantă expresia pe care o va căpăta casa lor a II-a după 5 ianuarie, când, acolo, se vor afla în tranzit, Marte, mai demult intrat în acel locaș astral și nou venitele Venus și Mercur.
Toate trei planetele vor dinamiza acest sector al cerului lor astral de natură să-i mobilizeze, să le stârnească interesul, să le provoace entuziasmul cu privire la un aspect nou de viață sau de profesie, pentru care, pentru a fi la înălțime, vor fi obligați să învețe, să exerseze.
Dar asta nu-i deranjează: dimpotrivă, este chiar un motiv de a se reculegere după risipa de sine din săptămânile trecute și să se concentreze pe un proiect, o propunere, o ofertă care li se ivește. Intră în joc și elemente din alte case ale cerului astral al săptămânii viitoare, care pentru ei, presupun un strop de

nemulțumire de sine, mai multe regrete, o retrospectivă lucidă a existenței lor cotidiene și o raportare echilibrată la proiectele ce-i așteaptă.
Unii poate că au trecut prin momente stânjenitoare, alții au înregistrat un eșec; toate acestea sunt reevaluate pe fondul evenimentelor astrologice ale săptămânii viitoare și-i conduc spre ideea de mobilizare a resurselor personale.
Luna Plină privește cele două case ale banilor. Nu este neapărat nevoie să provoace o pierdere bănească dar poate sublinia o estimare anterioară incorectă: fie nu mai au nici o rezervă, fie nu mai au resurse, fie așteptările lor nu au fost realiste. De aceea vor fi obligați să-și regândească strategia bănească personală și/sau familială de așa natură încât să depășească acest moment ori să le prevină pe cele viitoare. Mai există o ipoteză: problemele bănești să fie provocate de copiii; aceștia fac „prostii costisitoare”, sunt bolnavi sau trebuie să fie susținuți financiar pentru a se pregăti într-un domeniu etc.). În această situație, nu este vorba de o pagubă în sine ci doar de dislocarea constantă, din bugetul lor, a unor sume mari de bani.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI