Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 30-5 August 2016

Postat de Urania Horoscop On 28 - July - 2016

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 30-5 August 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 30-5 August 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 30-5 August 2016. Sagetator 30-5 August 2016

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 30-5 August 2016

Pe 30 iulie, se aude clinchetul unor probleme parteneriale care se vor concretiza si se vor dezvolta pana spre 27 septembrie a.c. Intre 31 iulie, 1 si 2 august (pana la ora 4 dimineata), mici restrictii financiare, nevoia de a face economii sau de a renunta o dorinta personala, o cumparatura importanta, etc.
Cel mai important eveniment al acestei saptamani il reprezinta intrarea planetei Marte in semnul lor zodiacal in care va ramane pana la sfarsitul lunii septembrie a.c. Astfel, Sagetatorii vor avea prilejul sa primeasca influxurile pozitive ale unui tranzit armonic al planetei Marte care le va da energie, putere fizica, tarie nervoasa, rezistenta la efort sau la presiune psihica, determinare, eficienta, harnicie.

Intre 2 august si 4 august (pana la ora 10:34′), pe fondul fazei de Luna Plina, Sagetatorii pot trai momente semnificative de trezire a constiintei de sine, de limpezire de sine. Ei pot lua acum hotarari importante pentru existenta lor de moment sau pentru viitor.
Multe dintre lucrurile la care au visat, pe care si le-au construit, punct cu punct, in sinea lor, devin acum obiective clare, puternic motivante care ii vor impinge la unele ajustari de stil de viata. Din a doua parte a zilei 4 august pana pe 5 august, de la caz la caz, unele persoane nascute in aceasta zodie pot fi mai solicitate de viata publica, pot primi functii si responsabilitati (mai ales administrative), pot sa se afirme, daca sunt tinere, sau pot primi premii si recompense, ori pot avea castiguri de imagine.
Perioada isi va pastra potentialul benefic pana la sfarsitul lunii august. Vor fi insa si persoane care se vor confrunta cu contradictii, cu opozitii sau cu situatii al caror specific si a caror dificultate va fi data de natura lor dubla: o latura buna contracarata de riscuri, incercari care pot permite afirmarea unor calitati, etc.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI