Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 4-10 Febaruarie 2023

Postat de Urania Horoscop On 3 - February - 2023

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 4-10 Februarie 2023

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 4-10 Februarie 2023. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 4-10 Februarie 2023. Sagetator 4-10 Februarie 2023

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 4-10 Februarie 2023

In prima jumătate a zilei de 4 februarie, pe fondul unor demersuri mai vechi, făcute de Săgetători în vederea obținerii unor drepturi bănești sau materiale cuvenite, aceștia s-ar putea lovi de un refuz, de o tăcere sau de niște explicații sumare care, evident, nu-i vor mulțimi pe nativi. De aceea, indiferent de motivele care le determină (astrale, sociale, juridice sau umane), indicat ar fi ca Săgetătorii să nu forțeze lucrurile și să se „ia la trântă” cu instituțiile statului și să lase să treacă acest context defavorabil unei rezoluții corecte.

între 4 februarie, după ora 10:49, și sfârșitul zilei de 6 februarie, cele două case ale comunicării vor sta sub influența Lunii Pline, în Leu ,din 5 februarie care va atrage destul de multă incoerență și furtună în dialoguri, în afirmații, în declarații sau chiar în circulația informațiilor pe diferite căi: prin viu grai sau prin intermediul mijloacelor moderne de transmitere a lor, pentru că, și cele din urmă vor fi afectate, într-un fel sau altul. în acest context, Săgetătorii riscă să ia drept corecte sau adevărate unele relatări sau știri (aparent) oficiale neadevărate, incomplete sau chiar deformate în mod voit de cei care un interes anume; apare, ca o concluzie logică, nevoia de a nu acționa imediat sub impresia .momentului și a emoțiilor produse de conținutul acestora. Nativii vor trăi experiențe speciale în timpul unor călătorii. între 7 și 9 februarie, dimineața, intuind că traversează o perioadă de instabilitate socio-profesională, Săgetătorii probabil că, instinctiv, vor căuta să nu accentueze riscurile acestui context astral defavorabil lor pe multiple planuri. între 9 februarie, după ora 10:47, și 10 februarie, nativii vor da dovadă de maturitate și de decență în relațiile cu prietenii, în schimb, nu se vor mai putea controla la fel de bine și de eficient în reacțiile afective cu cei dragi sau cu copiii.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI