Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 6-12 Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 4 - February - 2016

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 6-12 Februarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 6-12 Februarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 6-12 Februarie 2016. Sagetator 6-12 Februarie 2016

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 6-12 Februarie 2016

Vesnicele probleme materiale se reafirma pe 6 februarie sau revin in discutie in vederea gasirii unei solutii, daca problema principala este mai veche. Intre 7 si 9 februarie (pana la ora 11) provocarile la dialog sunt puternice si/sau sustinute. Unii nativi nu pot ocoli subiectul sau situatia insasi este de natura oficiala cu

impact asupra vietii lor personale incat trebuie sa adopte o pozitie publica, sa dea o explicatie plauzibila.
De cele mai multe ori, va fi vorba de un element-surpriza, ori de o afirmatie neverosimila, de o barfa absurda care genereaza acest conflict. Casa comunicarii va sta, in acest rastimp, sub semnul fazei de Luna Noua care le va imprima in dialog un ton autoritar, o atitudine curajoasa sau le va permite o aparare ingenioasa. Momentul astral le poate furniza altor nativi, in functie de varsta si premisa socio-profesionala, o afirmare originala, o emancipare nepremeditata, rod al unei initiative de moment, ceva de genul „s-a imbolnavit primadona, se cauta o inlocuitoare”si, uite asa, incepe o noua etapa in cariera. Intre 9 si 11 februarie (pana la ora12) efortul Sagetatorilor se va indrepta spre stingerea conflictelor din familie, spre dobandirea unui calm necesar sau spre intrarea in normalitate in casa in care locuiesc. Obositi de dezordine, conflicte, transformari si debandada, vor face eforturi pentru a reaseza lucrurile, la propriu sau la figurat, la locul cuvenit.
Intre 11 (dupa ora 12) si 12 februarie, Sagetatorii vor manifesta un interes special pentru distractii, destindere, placeri, sport, antrenamente, excursii, jocuri, speculatii financiare, castiguri, pariuri, aventuri sentimentale, placeri gustative (mancare buna, dulciuri rafinate dar, mai ales, bauturi), placeri artistice dinamice (dans, concursuri etc.) si provocarile, prietenii fiind, in acest sens, primii „sacrificati”.

Horoscop Lunar FEBRUARIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI