Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 6-12 Octombrie 2018

Postat de Urania Horoscop On 5 - October - 2018

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 6-12 Octombrie 2018

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 6-12 Octombrie 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 6-12 Octombrie 2018. Sagetator 6-12 Octombrie 2018

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 6-12 Octombrie 2018

Intre 6 şi 8 octombrie dimineaţa, nevoie de stabilitate profesională, de consolidare a imaginii, de judicioasă administrare a propriei personalităţi. între 8 octombrie, după ora 4:10, şi 10 octombrie dimineaţa, întâlniri cu prietenii: unele vor fi din simpatie şi plăcere, altele vor fi motivate de dorinţa de a respecta nişte norme de politeţe sau de a păstra aparenţele. Atitudine conciliantă faţă de acele cunoştinţe care nu (mai)

corespund întru totul viziunilor şi intereselor lor actuale de care nu vor să se înstrăineze sau pe care, cum zice românul, nu vor “să le repeadă” în numele unui trecut comun pe care îl respectă. Pe 9 octombrie, când va avea loc faza de Lună Nouă în Balanţă, în planul relaţiilor unui nativ este posibil să apară o modificare: se conturează un proiect comun, se consolidează o impresie sau se reaşază atitudinea şi intenţiile Săgetătorului fată de una sau mai multe persoane care aparţin grupului pe care îl frecventează. La începutul zilei de 10 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului şi va tulbura zona psihicului profund, determinând nu doar trăiri special, ci şi vise sau proiecţii interioare care pot aduce la suprafaţă amintiri şi trăiri “îngropate în uitare”. în funcţie şi de sectorul de viaţă afectat, unele persoane pot avea răbufniri de sinceritate, angajând dialoguri lămuritoare, mai ales cu fraţii pe care îi vor soma să dea explicaţii ori să-şi precizeze poziţia faţă de o dispută mai veche, nerezolvată. între 10 octombrie, după ora 7:10, şi 12 octombrie la prânz, Luna va spori influenţa celor trei planete în tranzit prin Scorpion, intensificând emoţiile şi trăirile şi impregnând cu subiectivism multe dintre reacţiile lor. Din 12 octombrie, după ora 12:53, Luna va traversa Săgetătorul, schimbând registrul: nativii vor fi încrezători, optimişti, energici şi determinaţi.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 13-19 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

12 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI