Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 7-13 Ianuarie 2017

Postat de Urania Horoscop On 5 - January - 2017

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 7-13 Ianuarie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 7-13 Ianuarie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 7-13 Ianuarie 2017. Sagetator 7-13 Ianuarie 2017

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 7-13 Ianuarie 2017

Intre 7 si 8 ianuarie, Sagetatorii fara a avea vreo suferinta organica concreta, nu vor fi in apele lor. Tot timpul ii va deranja ceva prin disfunctii si dureri.
Intre 9 si 10 ianuarie, multi Sagetatori ar dori sa faca pace, sa fie liniste in jurul lor, intre ei si colaboratori, in casnicie, etc. Vor alege, pentru a-si atinge acest scop, calea dialogului partea proasta este ca nimeni nu va avea nici timp, nici chef sa-l asculte in acele moment, ba, daca el se va indrepta cu aceste intentii bune spre rudele apropiate sau mai in varsta s-ar putea sa amplifice un conflict, mai vechi, mocnit.
Intre 11 si 12 ianuarie, cu destula ingrijorare vor vedea ca din punct de vedere banesc stau prost. Oricat si-ar reface planurile de cheltuieli pe teren scurt, tot in impas se vor afla. De cele mai multe ori, aceasta

ipostaza va fi generata de intarzierile unor drepturi salariale.
Din 12 ianuarie, Mercur va reveni in casa banilor castigati din munca proprie si va contribui la schimbarea atitudinii acestor nativi fata de efort, performanta, program, responsabilitate si plata. Cu acest prilej vor renunta la generozitate sa resemnare si isi vor proiecta alt tip de dialog si alt nivel de exigenta baneasca de la angajator. Ceea ce, de-a lungul lunii ianuarie, le-ar putea aduce o ajustare nu insa o mare schimbare.
Pe 13 ianuarie, cei tineri sau maturii din primul segment al acestei etape de viata (pana spre 42-43 de ani) pot face o impresie frumoasa in mediul public prin pozitia adoptata, curajul dovedit sau competenta etalata care, o data remarcate, vor atrage o recomandare favorabila, o sustinere, un sprijin viitor.
Vor fi favorizati de acest aspect astral politicienii, oamenii de drept, jurnalistii care apartin Sagetatorului. Dinspre familie, cel putin teoretic, ar trebui sa le vina sprijin moral, iubire, incredere sau solidaritate.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI