Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 8-14 August 2015

Postat de Urania Horoscop On 6 - August - 2015

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 8-14 August 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 8-14 August 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 8-14 August 2015. Sagetator 8-14 August 2015

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 8-14 August 2015

Guvernatorul zodiei Sagetator, Jupiter, va pasari pe 11 august Leul, in care a evoluat armonios si va intra in semnul de Pamant al Fecioarei care sustine casa a X-a a cerului astral al acestor nativi. Pe de o parte avem de-a face cu un semn zodiacal care restrange,vibratia generoasa a acestei planete.
De aici, prima concluzie ca, asupra nativilor, acestor nou tranzit al planetei Jupiter va actiona in directia coagularii fortelor personale intr-o directie concreta, pragmatica, mai putin spectaculoasa dar mai profitabila din punct de vedere material.
Din perspectiva casei a X-a pe care o va controla de acum pana in septembrie 2016, Jupiter aduce impulsuri puternice legate de progresul personal, de stabilizare si constructie ori de refacerea unui drum de viata.
Unii vor putea simti primele „aluzii” astrale sub forma unor evenimente, oferte si oportunitati in perioada 11 august – 27 august a.c. Marte, o data intrat in Leu, pe 9 august, le dinamizeaza casa gandirii superioare, a idealurilor, a eficientei lor in plan public.
Pana pe 25 septembrie aceasta planeta le va permite sa-si fixeze niste repere in planul de viata pe termen

scurt, aducand „cu picioarele pe pamant” o serie de dorinte, vise si idealuri. De aceea, se vor mobiliza pentru a face tot ceea ce este necesar. Acest imbold interior este salutar pentru evolutia lor ulterioara.
Uneori, in acest plan intra schimbarea resedintei, a orasului sau a tarii: solutie posibila intrezarita pe 13 si mai ales pe 14 august. Pana atunci insa, nu este exclus ca, intre 8 si 11 august, sa identifice cine si ce a stat in calea lor. 8 august va trece banal. Intre 9 si 10 august pot purta discutii cu asociatii, partenerii sau in caminul conjugal. Pe 11 si 12 august, peste unii da chibzuiala de nici covrigi nu-si mai cumpara.

 


sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI