Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 10-16 Decembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 8 - December - 2016

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 10-16 Decembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 10-16 Decembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 10-16 Decembrie 2016. Scorpion 10-16 Decembrie 2016

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 10-16 Decembrie 2016

In prima parte a zilei de 10 decembrie (pana la ora 14:41′), starea de sanatate va fi fluctuanta, fara a fi vorba de o boala anume. Dispozitia lor interioara va oscila in functie de provocarile care vin spre ei dar, nota generala, chiar si in absenta acestor stimuli, va fi de nervozitate. O atentie sporita trebuie sa manifeste cei care sufera de hipertensiune arteriala.
La locul de munca se pot ivi situatii neprevazute care pot intrerupe bunul mers al activitatii. In cazuri particulare, unii Scorpioni pot trece prin revizuiri ale locului si rolului lor la locul de munca. Intre 10 decembrie dupa-amiaza si 12 decembrie (pana la ora 14:42′), perioada proasta pentru orice fel de discutie

care vizeaza o impacare, o intelegere, o negociere, o intermediere intre colaboratori, parteneri de viata sau parti implicate intr-un conflict/proces.
Interventiile sau initiativele unui membru de familie nu sunt binevenite, interesul acelora avand rolul de a complica situatia cu latura subiectiva a unui interes personal. Intre 12 decembrie dupa-amiaza si 14 decembrie (pana la ora 14:09′), discutii multe dar fara prea rezultate privitoare la o reglementare financiara sau la un demers care depinde de institutiile statului. Luna Plina care se va produce in acest rastimp nu va aduce o rezolvare ci va evidentia si mai mult discrepantele.
Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie, la pranz, Scorpionii, desi isi vor consolida o convingere, vor manifesta multa reticenta in rostirea unor pareri in spatiul public. Mai degraba poate fi vorba de o „strategie a tacerii” in asteptarea momentului oportun.
Sentimentele vor fi rascolite de amintiri neplacute, de remuscari, de pareri de rau legate de o persoana draga, de relatia in sine sau chiar de propriul lor comportament neinspirat, la un moment dat. In ultima parte a zilei de 16 decembrie (dupa ora 15:15′), problemele legate de imagine si exercitarea unei functii se vor pune in teremenii orgoliului, a vanitatii si a mandriei.


Horoscop Lunar Decembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI