Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 10-16 Octombrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 8 - October - 2015

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 10-16 Octombrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 10-16 Octombrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 10-16 Octombrie 2015. Scorpion 10-16 Octombrie 2015

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 10-16 Octombrie 2015

Pe 10 octombrie Nodul Nord al Lunii va intra in casa a XI-a unde, mai bine de 18 luni, va face ca relatiile de prietenie liber consimtita sa fie profund revizuite. Nodul Sud, adica Pedeapsa in Viata, va intra in casa a V-a a relatiilor afective, a sentimentelor de dragoste si a aventurilor sau a relatiilor cu copiii; acest sector mai controleaza si creativitatea, sensibilitatea artistica sau sporturile, distractiile, speculatii financiare.
Toate aceste sectoare de viata vor cunoaste transformari profunde, unele dintre ele provocand suferinta. Intre 10 si 11 octombrie dimineata, relatiile de prietenie, de colaborare sau de implicare in forme de activitate colectiva (cluburi, grupuri de initiativa, asociatii, fundatii, partide) vor trece prin probe de foc. Vor fi puse la incercare soliditatea relatiilor, onestitatea, eficienta, rolul si rostul lor.

Intre 11 octombrie dupa-amiaza si 13 octombrie se pot produce tot felul de tulburari ale starii de sanatate sau ale functionarii psihicului.
Pe 13 octombrie rezistenta nervoasa a Scorpionilor va fi la cote mici; este bine ca acestia sa nu ia decizii sau sa treaca la actiune pe acest fond interior subred care se mentine, in aceiasi parametri, pana pe 16/17 octombrie cand, informatiile primite (secrete dezvaluite, avertismente discrete ori intuitii) ii alarmeaza.
Intre 14 si 16 octombrie dimineata ceva ii indarjeste, ii mobilizeaza si ii obliga sa faca strategii si calcule. In dupa-amiaza zilei de 16 octombrie vor fi obligati de realitatile cu care se confrunta (sau cu limitele pe care le ating), sa-si faca o serie de planuri adecvate situatiei de moment sau perspectivei ce se contureaza.
Tot in preajma acestei date, cineva cunoscut ori chiar drag lor se poarta cum nu trebuie, dezamageste sau il pune pe nativ intr-o situatie delicata.

Horoscop Lunar Octombrie 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI