Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 12-18 Decembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 10 - December - 2015

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 12-18 Decembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 12-18 Decembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 12-18 Decembrie 2015. Scorpion 12-18 Decembrie 2015

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 12-18 Decembrie 2015

Partea buna a perioadei 12 – 18 decembrie o reprezinta, pentru Scorpioni, tranzitul planetei Venus prin semnul lor zodiacal natal, ceea ce le poate aduce protectie, mici sanse sau „noroace”.
Dimineata zilei de 12 decembrie evolueaza in siajul zilelor anterioare, cand Luna a tranzitat casa a II-a, a banilor din munca proprie, si unde, pe 11 decembrie, a alcatuit, impreuna cu Soarele, faza de Luna Noua,

dandu-le o perspectiva noua asupra felului in care ar putea castiga un ban in plus sau felului in care ar putea rezolva o chestiune de serviciu, un mai bun plasament al fortei lor de munca.
In restul zilei de 12, 13 si 14 decembrie (pana la ora 15), Scorpionii se vor concentra pe studiu individual: trebuie sa acumuleze, in scurt timp, un volum mare de cunostinte in vederea unei verificari, motiv pentru care memoria lor este pusa la incercare. Nativii vor avea dorinta sa invete din ambitia de a face o figura onorabila in fata unei comisii, cu atat mai mult cu cat, respectiva examinare ar presupune obtinerea unui loc de munca sau trecerea la un nivel superior de activitate.
Intre 14 decembrie dupa-amiaza (dupa ora 15) si 16 decembrie seara (pana la ora 20), unii nativi pot intra in posesia unor informatii sau comentarii privitoare la familia lor care ii pot tulbura.
Intre 17 si 18 decembrie, Scorpionii vor petrece mai mult timp cu copiii lor, manifesta tandrete si duiosie fata de o serie de persoane apropiate lor sufleteste dar, in egala masura, ei vor fi tentati sa se simta bine, sa guste din placerile vietii, sa se rupa de contingent.
In cazul unor Scorpioni de varsta matura, se poate instala dorinta de a verifica adevaratele sentimente ale prietenilor fata de ei, onestitatea sau loialitatea acestora.

horoscop-lunar-Decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!



S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI