Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 12-18 Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 10 - November - 2016

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 12-18 Noiembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 12-18 Noiembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016. Scorpion 12-18 Noiembrie 2016

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016

Intre 12 si 13 noiembrie dimineata, zbucium si nesiguranta sau chiar rasturnari de situatie la locul de munca unde, una sau mai multe transformari vor modifica regimul de viata si de retributie a nativilor. Si starea de sanatate poate cunoaste fluctuatii care, fara a reprezenta simptomele unei boli, le pot micsora puterea de munca si le pot accentua dezechilibrele organice anterioare.
Tocmai de aceea, in acest rastimp, nativii nu trebuie sa mareasca doza obisnuita de medicamente, nu trebuie sa intre in panica. Ei trebuie sa se concentreze pe conservarea energiei, pe distantarea sau respingerea surselor de stres, nemultumire sau ingrijorare, pe pastrarea echilibrului interior.

Pe 12 noiembrie Mercur va intra in casa banilor castigati din munca proprie iar Venus in casa drumurilor si a schimburilor de idei si informatii prin dialog sau proces de invatare. Intre 13 noiembrie (dupa ora 04:24′) si 15 noiembrie (pana la ora 03:23′), relatiile parteneriale vor trece prin „furcile caudine”.
Pe 14 noiembrie, Luna Plina pe axa Taur/Scorpion ii va implica direct si le poate ridica probleme majore privind raportarea lor la sot/sotie, partener de afaceri. Cel mai delicat aspect, unde se pot petrece „lovituri de teatru”, este cel procesual.
Unele semne prevestitoare se pot concretiza pe 12 noiembrie, cand conjunctia Soare/Luna Neagra, la grad perfect, ii poate transforma in victime sau in persoane in jurul carora se pot construi, motivat ori artificial, situatii confuze ce vor permite speculatii ulterioare.
Pe 15, 16 si 17 noiembrie (pana la ora 02:57′), probleme legate de acte ce trebuie sa reglementeze o chestiune baneasca sau patrimoniala. In restul zilei de 17 si, apoi, pe 18 noiembrie, Scorpionii vor simti dorinta de a-si „coagula” niste idei, de a se fixa pe o directie de actiune sau de atitudine fata de oamenii si evenimentele din proximitatea lor.


Horoscop Lunar Noiembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI