Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 12-18 Octombrie 2019

Postat de Urania Horoscop On 11 - October - 2019

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 12-18 Octombrie 2019

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 12-18 Octombrie 2019. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 12-18 Octombrie 2019. Scorpion 12-18 Octombrie 2019

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 12-18 Octombrie 2019

Intre 12 şi 14 octombrie spre seară, impact puternic al tranzitului Lunii prin casa a Vl-a, a sănătăţii de fiecare zi, care va fi amplificat de faza Lunii Pline, care va implica şi sectorul casei a Xll-a, al bolilor lungi ori al lucrurilor ascunse, aparent nemotivate.
Mai afectate de acest context astral vor fi: capul, ca zonă anatomică (înlesnind traumatismele),

fiziologia organelor de simţ, cu un accent pus de văz şi auz, funcţiile cerebrale (risc de a se produce pusee de hipertensiune), activităţile ce presupun calm, răbdare, concentrare, atenţie pe detalii, rezistenţă la efort intelectual pe termen lung, reacţiile nervoase şi tulburările de comportament aferente (enervare, disconfort interior, stres, insomnie, comportament mai puţin cenzurat, incapacitatea de a reacţiona imediat şi corect la tratamentul obişnuit sau ia un calmant administrat ocazional; secundar, poate fi implicat sau “deranjat” aparatul renal şi glandele suprarenale). între 14 octombrie, după ora 19:29, şi dimineaţa zilei de 17 octombrie, joc special de rezistenţă, în intenţia de a conserva ceea ce au obţinut sau, dimpotrivă, de a destabiliza un raport de forţe ce- i dezavantajează pe Scorpioni (manevre, blocaje, intrigi, înţelegeri secrete). Posibil conflict la locul de muncă, ivit sau declanşat de o chestiune cu componentă juridică şi care, până acum, “plutea în aer”, între 17 octombrie, după ora 5:30, şi 18 octombrie, consultări cu specialişti, informări menite să le consolideze o atitudine, o decizie sau o strategie ce priveşte o chestiune materială sau bănească destul de complicată sau litigioasă. Impulsurile astrale conjugate ale plantelor Mercur şi Venus, în tranzit prin casa I a personalităţii, le vor da protecţie, abilităţi sporite la nivelul proceselor mentale, o atitudine circumspectă, o rezervă faţă de provocări şi o mare capacitate de a aştepta momentul potrivit.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.01.2014 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

21 ianuarie - Valeriu Anania, Petru Creţia,Thomas„Stonewall" Jackson, Paul Scofield,Telly Savalas, Benny Hill, Wolfman Jack, Jack Nicklaus, Placido Domingo, Mac Davis, Jill Eikenberry, Robby Benson, Geena Davis, Hakeem Olajuwon, Emma Lee Bunton, Izabella Miko, Umberto Nobile, Victor Papacostea, Christian Dior, Gheorghe I. Brătianu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI