Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 12-18 Septembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 10 - September - 2015

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 12-18 Septembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 12-18 Septembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 12-18 Septembrie 2015. Scorpion 12-18 Septembrie 2015

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 12-18 Septembrie 2015

Scorpionii au parte de o casă a X-a extrem de dinamică şi de solicitată de evenimente care se derulează în jurul lor şi care îi implică în mod activ. Unii încă au noroc, protecţie sau şansa de a se menţine la suprafaţă.
Alţii dezvoltă latura marţiană a tranzitului: Marte, guvernatorul lor se află în Leu, într-un semn de Foc, în exaltare şi de aici aspectul tuturor relaţiilor patronate de el de „luptă”, de „război” personal. Contextul se menţine activ întreaga perioadă analizată de noi aici (12 – 18 septembrie) şi va mai dura, după aceea, câteva zile.
Între 12 şi 13 septembrie, se pune problema acută a relaţiilor acestor nativi cu un şir de persoane (cunoscuţi, aliaţi, apropiaţi, prieteni, colaboratori, tovarăşi de drum, colegi în structuri socio-profesionale).

Aici, Luna Nouă va opera, destul de drastic, întreruperi bruşte ale dialogului, cooperării sau chiar al relaţiilor personale, creând un gol în jurul nativului. Cauzele sunt numeroase ţin de biografia fiecăruia în parte. În plus Eclipsa de Soare din aceiaşi zi, colorează cu un fel de stupoare reacţia Scorpionilor faţă de spectacolul din jurul lor.
Între 14 şi 16 septembrie, la ordinea zilei, par a fi chestiunile de sănătate şi de echilibru interior. Gândirea este instabilă, oscilând între stări diferite, concluzii diferite şi decizii în consecinţă, inegale şi fluctuante.
Între 16 septembrie după-amiaza şi 18 septembrie, starea de spirit poartă pecetea evenimentelor prin care trec: mai intense sau mai temperate, mai răscolitoare sau mai resemnate, după logica lucrurilor. Pe 18 septembrie Saturn părăseşte definitiv zodia Scorpionului, respectiv casa I a personalităţii lor, în care a stat, cu retrogradări cu tot, din octombrie 2012.Horoscop Lunar Septembrie 2015
 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI