Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 13-19 Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 12 - February - 2016

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 13-19 Februarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 13-19 Februarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 13-19 Februarie 2016. Scorpion 13-19 Februarie 2016

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 13-19 Februarie 2016

In prima parte a zilei de 13 februarie Scorpionii vor avea tendinta sa izbucneasca la tot pasul, sa se dezlantuie impotriva colegilor sau subalternilor, sa reproseze tuturor, la locul de munca, nereguli care li se par intolerabile. Evident, va fi vorba de o exagerare desi, pe fond, ei vor avea dreptate. Felul in care isi vor face cunoscuta nemultumirea va fi insa una disproportionata. Apoi, vor trece in extrema cealalta, devenind

morocanosi, tacuti, ostili, refuzand dialogul sau explicatiile necesare. Din 13 februarie (ora 14) si pana pe 15 februarie (ora 17), ei se vor confrunta cu stari de spirit alterate de partenerii care vor aduce in prim-planul relatiei lor opozitii categorice fata de orice initiativa si care vor ridica pretentiile lor materiale la rang de urgenta.
In plus, din 14 februarie, va incepe sa opereze destul de furtunos si Mercur, care va intra in Varsator si va alcatui relatii proaste cu Scorpionul si cu Taurul. Intre 15 februarie dupa-amiaza si 17 februarie, acesti nativi vor constata ca demersurile lor, menite sa echilibreze o situatie materiala, sa le permita obtinerea unor sume de bani ori efectuarea unor plati, vor fi blocate de o serie de circumstante confuze, alunecoase ori haotice. Pe 17 februarie, tot in casa a IV-a, a relatiilor de familie si a valorilor patrimoniale se va instala si planeta Venus care va provoca mici furtuni intre nativi si rudele de sange ori ingrijorari cu privire la securitatea averii lor.
Intre 18 si 19 februarie, Luna ar trebui sa le dea profunzime si stabilitate in procesele mentale cu atat mai mult cu cat, din 19 februarie dimineata, Soarele, intrat in Pesti, va favoriza viata sentimentala si relatiile afective, toate activitatile artistice, de creatie sau interpretative, patronand in chip fericit relatiile cu copiii, povestile de dragoste si placerile vietii dar va „volatiliza” prieteniile de conjunctura, motivate doar de interes.

Horoscop Lunar FEBRUARIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

1 Comentriu to “Horoscop Urania Scorpion 13-19 Februarie 2016”

  1. andreea says:

    posibil adevarat

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI