Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-5 Martie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-5 Martie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 13-19 Iulie 2019

Postat de Urania Horoscop On 12 - July - 2019

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 13-19 Iulie 2019

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 13-19 Iulie 2019. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 13-19 Iulie 2019. Scorpion 13-19 Iulie 2019

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 13-19 Iulie 2019

Intre 13 şi 14 iulie, efort pentru punerea în aplicare a unei hotărâri judecătoreşti sau de a găsi o soluţie corectă neregulilor mai vechi sau mai noi, privitoare la felul în care s-a aplicat, în cazul lor, un articol de lege cu privire la salarizare, pensie, indemnizaţie nu însă şi ajutoare, împrumuturi burse sau scutiri de taxe.

Unele persoane vor fi obligate să se adreseze instanţelor pentru a obţine o hotărâre judecătorească necesară sau lămuritoare pe fondul unei dispute, a opoziţiei sau chiar al refuzului unor instituţii de a proceda în conformitate cu prevederile legale. Tensiuni majore, dispute, dialoguri în contradictoriu cu vecinii, cunoscuţii ocazionali, tovarăşii de drum, partenerii de excursie sau reprezentanţii unor organizaţii şi asociaţii în preajma zilei de 17 iulie, când va avea loc Luna Plină în Capricorn, ce va acţiona pe sectorul comunicării şi al deplasărilor. între 17 iulie, după ora 12:30’, şi 19 iulie, întâmplări ciudate, evenimente care iau prin surprindere dar şi impact puternic asupra vieţii de familie al unor evenimente din viaţa socio-profesională care mobilizează resursele unui individ (timp, atenţie, efort de înţelegere şi adaptare la stres, comunicare, rezistenţă la atacurile rivalilor sau ale grupurilor ostile nativului, mai ales dacă acesta are o funcţie, un rang sau o postură publică care îl transformă în „ţinta” jocurilor de interese şi de putere. Pe 19 iulie, Mercur, aflat în mişcare aparent retrogradă, va intra în zodia Racului. Revenirea acestei planete care susţine comunicarea într-un sector al comunicării în plan superior mental, intelectual, profesional, public, le va oferi nativilor posibilitatea ca, de acum până pe 11 august, cât va dura acest tranzit, să mediteze cu seriozitate şi profunzime asupra proiectelor importante din viaţa lor pentru a le da cea mai indicată şi necesară formă finală.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-5 Martie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.02.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

26 februarie - Michael Bolton, Bogdan Petriceicu Hasdeu, Victor Hugo, Levi Strauss, William „Buffalo Bill" Cody, William Frawley, Madeleine Carroll, Margaret Leighton, Jackie Gleason, Tony Randall, Betty Hutton, Jhonny Cash, Jennifer Grant, Mark Dacascos, Erykah Badu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI