Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 14-20 Decembrie 2019

Postat de Urania Horoscop On 13 - December - 2019

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 14-20 Decembrie 2019

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 14-20 Decembrie 2019. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 14-20 Decembrie 2019. Scorpion 14-20 Decembrie 2019

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 14-20 Decembrie 2019

Intre 14 și 15 decembrie dimineața, evenimente, situații speciale care creează dezorientare interioară, criză a principiilor de viață sau demobilizare față de un proiect profesional ori îndoială față de o decizie, neîncredere față de viitorul unui demers pe care se gândesc, foarte serios, să-l abandoneze. între 15 decembrie, după ora 6.00, și 17 decembrie, dimineața, ambiții profesionale, dorința de succes, moment al unei satisfacții personale (succes, premiu, notorietate).

între 17 decembrie, după ora 9.00, și 19 decembrie, la prânz, abordare pragmatică a relațiilor de prietenie; cei născuți în Scorpion vor menține dialogul, colaborarea sau implicarea în activități comune cu unele persoane, în ciuda faptului că acelea nu se ridică la nivelul așteptării lor sau care au dat deja semne că relația lor este una de moment, de conjunctură, de interes. între 19 decembrie, după ora 12.05 și 20 decembrie, efort personal, în plan interior, menit să le permită obținerea unei stări de calm, de detașare de forfotă exterioară, de cumpătare și de satisfacție personală obținute prin cultivarea unor forme de viață protective; somn, tihnă, siestă, odihnă, relaxare. Pe 20 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului și se va plasa, până pe 13 ianuarie 2020, în sectorul casei, al familiei, al părinților, al averii. Venus va proteja aceste sectoare de viață și preocupări zilnice, poate atenua conflictele, poate elimina stresul, poate provoca momente plăcute sau destinse, poate înlesni ipostaze favorabile unor decizii fericite sau inspirate. Atenție, la caracterul viclean, ascuns, versatil sau plin de neprevăzut al evenimentelor care se vor produce, între 20-23 decembrie, în plan personal, partenerial sau familial. Context special, între 14-16 decembrie, generat de informațiile salvatoare, esențiale care schimbă datele unei afaceri, asocieri, ale unui proces, ale unei anchete.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.01.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cado¬ urile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

15 ianuarie - Mihai Eminescu, Edward Teller, Aristotel Onassis, Gene Krupa, Lloyd Bridges,Cardinalul John O'Connor, Dr. Martin Luther King Jr, Margaret O'Brien, Charo, Ludvig Mylius-Erichsen.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI