Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 15-21 August 2015

Postat de Urania Horoscop On 13 - August - 2015

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 15-21 August 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 15-21 August 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 15-21 August 2015. Scorpion 15-21 August 2015

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 15-21 August 2015

Problemele sociale si profesionale de maxima importanta se mentin in sectorul casei a X-a care, pentru unii, inseamna „soc si groaza”, pentru altii doar curajul de a trece prin (ori pe langa) Cercul de Foc al Pacificului.
Planetele care tranziteaza aceasta casa a X-a, intreaga saptamana viitoare, sunt fundamental bune, poate prea intense, dar nu neaparat aducatoare de necazuri.
In schimb, rea este cuadratura Soare/Saturn care presupune ca tot ceea ce vine dinspre o imagine publica, o functie,o responsabilitate, se rasfrange neplacut, periculos sau extrem de complicat asupra fiintei lor, care il are pe Saturn, in ultima lui turnanta, pe casa I a personalitatii lor, de unde opereaza pe „destin deschis”.
De aici riscurile si problemele majore pe toata gama ipostazelor posibile particularizate pentru fiecare nativ in parte dupa varsta, meserie, rol avut pana acum in societate. De aici si ipostaza unor reconfigurari continue care vor fi resimtite ca atare, reale, implacabile intre 20 si 22 august.
Pe 15 august unii vor incerca piruete cu iz public sau propagandistic, altii vor face doar, in cercul lor restrans, demonstratii de forta. Unele dintre aceste solutii se vor dovedi inutile sau chiar periculoase. Pe 16

si 17 august, recursul la prieteni (solidaritate, concordanta de opinii, actiuni comune etc.) se reduce la nivelul discutiilor si al perisabilitatii acestora.
Intre 18 si 20 iulie, nativii fac efortul distantarii de sursele de conflict si de stres pentru a elabora tot felul de strategii. Intre 20 si 22 august unii nativi nu se vor simti bine in pielea lor. Ceva ii deranjeaza in permanenta, fara motiv aparent. Alti insa se vor confrunta cu o ipostaza-limita, cu o situatie bine definita pe care o percep ca un atac la adresa lor. 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI