Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 15-21 Mai 2021

Postat de Urania Horoscop On 14 - May - 2021

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 15-21 Mai 2021

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 15-21 Mai 2021. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 15-21 Mai 2021. Scorpion 15-21 Mai 2021

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 15-21 Mai 2021

Intre 15 și 17 mai după-amiaza, scorpionii vor întâmpina dificultăți în planul asimilării unor idei sau al unor inițiative care nu se armonizează cu principiile, cu aspirațiile sau cu planurile lor de viață. Nativii vor fi reticenți în a îmbrățișa astfel de propuneri, vor privi critic și extrem de rezervat multe dintre încercările insistente de a instaura un mod de viață, de cooperare, de studiu sau de comunicare în care ei vor sesiza aspecte abuzive.

Vor evita, în măsura în care se va putea, o confruntare directă sau un conflict inutil, în această etapă, și vor formula discret niște rețineri de ordin moral, profesional, juridic sau religios ori filosofic în funcție de natura confruntării respective. între 17 mai, după ora 15:44, și sfârșitul zilei de 19 mai, evenimentele externe sociale sau profesionale vor declanșa mecanisme interioare importante; nativii vor deveni, brusc, riguroși, pretențioși, exigenți, intransigenți și autoritari încercând să oprească niște derapaje la locul lor de muncă ori în situațiile în care se vor afla în postură de decidenți și dacă asupra lor se vor exercita presiuni. între 20 și 21 mai, relațiile de prietenie vor evolua corect, fără manifestări de entuziasm sau (prea) mare simpatie, dar avantajoase pentru ambele părți. în seara zilei de 20 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor și, până pe 21 iunie, acesta se va plasa în tranzit în sectorul avantajelor materiale sau al câștigurilor bănești rezultate în urma unui ajutor primit de la o persoană particulară sau de la o instituție implicată în rezolvarea respectivei cauze. Alături de Venus și de Marte, Soarele le va da nativilor multe idei bune, fler, intuiție, capacitate de adaptare la condițiile impuse din afară, mai mult sau mai puțin confortabile, capacitatea de a alege soluția optimă, dând dovadă de realism și de pragmatism.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Iunie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.06.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI