Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 17-23 Iunie 2017

Postat de Urania Horoscop On 15 - June - 2017

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 17-23 Iunie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 17-23 Iunie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 17-23 Iunie 2017. Scorpion 17-23 Iunie 2017

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 17-23 Iunie 2017

In ziua de 17 iunie, rastimp dedicat placerilor personale, bucuriilor trupului sau ale sufletului, relaxarii sau preocuparilor care-i rup de realitatea inconjuratoare. Intre 17 iunie, dupa ora 20:55′, si inceputul zilei de 20 iunie, tensiuni la locul de munca generate de relatiile cu colegii si/sau sefii. Reactiile nativilor vor fi categorice, deloc politicoase si, uneori, de-a dreptul riscante sau exagerate. In cazul altor Scorpioni, s-ar putea ridica bariere de comunicare cu unele persoane de care se despart prin viziunea asupra unui subiect conflictual, prin conceptiile diferite de viata sau prin mentalitate, educatie si profesie. In planul sanatatii:

stres, migrene, agitatie, tendinta de a se enerva „din orice”. Intre 20 iunie, dupa ora 00:53′, si inceputul zilei de 22 iunie, Scorpionii se vor „agata” de orice argument sau prilej ori conjunctura care le-ar permite sa aplaneze un conflict, o disputa ori o controversa care-i dezavantajeaza. In dimineata zilei de 21 iunie, Soarele va intra in semnul de Apa al Racului, care actioneaza in armonie cu semnul lor zodiacal natal, tot de Apa. In acest fel, se vor creea premizele astrale ale unor „ape subterane” care le vor alimenta mentalul si trupul, facandu-i mai supli, mai abili, mai senzitivi, mai impresionabili dar, prin asta, nu si mai usor de pacalit sau de convins. Dimpotriva, acest tip de functionare psihica si organica va fi in avantajul nativilor care vor fi, astfel, mai puternici. In aceiasi zi, tot in zodia Racului, va intra si Mercur. Fara a fi spectaculos si puternic, acest tranzit neutru sau subred pentru altii, pentru Scorpioni, va avea darul de a consolida lucrarea astrala a Soarelui in casa a IX-a, a gandurilor inalte si a constiintei ori a planurilor importante de viata. Intre 22 iunie, dupa ora 01:45′, si 24 iunie, ora 01:07′, reevaluare a unor proiecte financiare, urmata de decizii de ultim moment.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 20.05.2022 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

20 mai - Kristin Lavransdatter, Jimmy Stewart, George Go-bel, Anthony Zerbe, Stan Mikita, Joe Cocker, Cher (Cherilyn Sarkisian La Piere), Bronson Pinchot, Busta Rhymes.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI