Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 18-24 Aprilie 2015

Postat de Urania Horoscop On 16 - April - 2015

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 18-24 Aprilie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 18-24 Aprilie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 18-24 Aprilie 2015. Scorpion 18-24 Aprilie 2015

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 18-24 Aprilie 2015

După 20 aprilie, când Soarele va intra în zodia Taurului, ce susține casa a VII-a, închizând cu Jupiter din Leu și Soarele natal al Scorpionilor un careu în T extrem de dur, tabloul general de impulsuri și reacții personale al acestor nativi se complică.
Soarele în tranzit, în opoziție cu Soarele lor va crea premize complicate legate de parteneriat, căsătorie, divorț, partaj, administrare a bunurilor într-un parteneriat comercial. În Taur se mai află, Mercur și Marte care pur și simplu se radicalizează și își sporesc înzecit puterea în prezența Soarelui, acutizând conflictele mai vechi, ducând vechile disensiuni în pragul unor rupturi cu consecințe grave sau în pragul unui proces.
Nici ce se spune, nici ce se face, nici felul în care se acționează pe fundalul acestei uriașe provocări nu e

nici util, nici ceea ce trebuie și nu poartă nici măcar umbra unui risc asumat cu fie și doar 1% șansă de câștig. Nimic nu e rezonabil în aceste demersuri făcute pe un rost astral de încleștare, încrâncenare și uriaș subiectivism. Depinde și ce rol va juca, pentru fiecare în parte, Jupiter în casa ridicării în rang și demnități, care poate funcționa ca un dirijor de karmă al momentului. Luna Nouă din ziua de 18 aprilie privește casa sănătății de unde și îndemnul astrologului spre cumpătare, măsură, autocontrol.
Evitați enervările cu orice chip chiar dacă sunteți sănătoși, tineri și în formă excelentă. Acest moment astral mai poate aduce incidente, accidente sau situații neprevăzute la locul de muncă, în regimul muncii conflicte în legătură cu munca de fiecare zi, cu meseria. Uneori, ele se pot declanșa pe 18 aprilie și se pot complica, între 23-25 aprilie.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI