Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 28-4 Decembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 28-4 Decembrie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 18-24 Iunie 2016

Postat de Urania Horoscop On 16 - June - 2016

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 18-24 Iunie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 18-24 Iunie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 18-24 Iunie 2016. Scorpion 18-24 Iunie 2016

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 18-24 Iunie 2016

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), preocuparile banesti sau avantajele materiale pot deveni sun motiv de preocupare, de discutii, consultari si oscilatii in a lua o decizie, pe fondul unor informatii contradictorii. Agitatia interioara sau exterioara este sporita de faza Lunii Pline din ziua de 20 iunie care va solicita din plin axa celor doua case ale banilor.

In plus, in aceiasi zi, se va manifesta si opozitia Mercur/Saturn, la grad perfect, pe directia acelorasi case, aducand nuante astrale si, implicit, ipostaze, concrete, speciale: unele vor spori nesiguranta, altele vor intensifica latura blocajelor interdictiilor sau neputintelor personale de a rezolva o problema baneasca, mai ales daca, in joc, va intra o institutie ori va interveni o chestiune de lege si legalitate care va intarzia sau va conditiona rezolvarea respectiva.
Pe aceasta directie sunt de asteptat notificari si schimb de documente. Intre 20 iunie dupa-amiaza si 22 iunie, comunicarea va fi deficitara. Scorpionii nu vor avea chef de vorba si nici de marturisiri fiind concentrati pe problemele personale. De aceea, toate formele de examinare a cunostintelor sau calitatilor profesionale vor fi grevate de acest aspect care nu le va permite o afirmare deplina, drept pentru care nu vor fi convingatori.
Mai avantajate sunt probele scrise, disciplinele exacte sau cele care se bazeaza pe memorizare unde nativii se pot achita onorabil. Din 18 iunie se vor confrunta, timp de o luna, probleme de constiinta, de gasire a identitatii si de reevaluare a „radacinilor” (familie, educatie, traditie, limba, obiceiuri, religie, apartenenta la un loc geografic, etc.).
Intre 23 si 24 iunie, reactia Scorpionilor fata de unele rude va fi neobisnuita, acestia reusind sa surprinda sau sa lase fara replica pe cineva apropiat in fata felului in care inteleg (sau nu inteleg) o situatie de familie. Pe 24 iunie unii vor fi tentati sa aiba o initiativa. Indiferent de natura provocarii si de solutiile care le trec prin minte, toate initiativele vor fi gresite ca premisa si total neindicate pentru a li se da curs.


Horoscop Lunar Iunie 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Noiembrie 2020 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 27.11.2020 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cado¬ urile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

27 noiembrie - Liviu Rebreanu, Nina Cassian, Bruce Lee, Vasile Voiculescu, Naum Rîmniceanu, Aron Pumnul, Nicolae Manolescu, Charles Scott Sherrington, James Agee, „Buffalo" Bob Smith, Bruce Lee, Eddie Rabbit, Jimi Hendrix, Rick Rockwell, Caroline Kennedy, Robin Givens, Brooke Langton, Jaleel White.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI