Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 19-25 Decembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 17 - December - 2015

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 19-25 Decembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 19-25 Decembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Decembrie 2015. Scorpion 19-25 Decembrie 2015

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 19-25 Decembrie 2015

Intre 19 si 20 decembrie nativii din Scorpion se pot confrunta cu dureri de cap, tensiuni nervoase, puseuri de hipertensiune, tulburari de vedere, instabilitate emotionala. Tendinta generala este de a reactiona disproportionat, enervandu-se din orice.
Sunt vulnerabile in fata acestui tranzit astral si persoanele care, indiferent de varsta, au o sensibilitate la nivelul sistemului renal pentru care stresul, enervarea si oboseala sunt factori de risc.
Acelasi context astral pune pe jar relatiile la locul de munca cu toata lumea – colegi, sefi, subalterni,

colaboratori sau chiar cu strainii cu care intra in contact pe fondul activitatii curente. E nevoie de mult autocontrol pentru ca, desi motivul de la care pleaca un conflict este minor, el poate declansa masuri radicale, cu consecinte neplacute.
Pe 21 si 22 decembrie ei pot sa revizuiasca aliantele, colaborarile sau orice alt tip de relatii parteneriale, inclusiv de cuplu. Acelasi aspect, ii face mai sensibili sau maleabili in a accepta tot felul de ipostaze ce presupun apropierea de cineva pe care, in prezent, in sufletul lor nu-l prea simpatizeaza sau apreciaza. Poate fi vorba de un calcul, de o tactica sau de o concesie acceptata intr-o etapa dificila relationala.
Pe 23 si 24 decembrie, Scorpionii se vor confrunta cu o ipostaza astrala ce-i pune in dificultate: pe de o parte trebuie sa decida intr-o chestiune financiara sau de natura unui avantaj material dar conditiile pentru adjudecarea lui sunt majore si greu de acceptat ori dus la indeplinire.
Pe 25 decembrie ei se vor afla in ipostaza de a se exprima cu dificultate. Numeroasele rezerve sau inhibitii care ii controleaza provin din dorinta lor de a nu deveni, prin explicatii sau marturisi, vulnerabili. Aspect dezavantajos pentru toate tipurile de comunicare si rostire publica sau oficiala (un examen, de exemplu)

horoscop-lunar-Decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI